Logo decormyyhome.com

Народни средства за измиване на прозорци

Народни средства за измиване на прозорци
Народни средства за измиване на прозорци

Съдържание:

Видео: Уред за Двустранно Почистване на Прозорци с магнит #04048 | 4Sales bg 2024, Юли

Видео: Уред за Двустранно Почистване на Прозорци с магнит #04048 | 4Sales bg 2024, Юли
Anonim

Той ще изчисти прозореца и елиминира лед върху стъкло през зимата, разтвор от трапезна сол. За да приготвите продукта, трябва да разтворите 2 супени лъжици сол в чаша вода. А през лятото от следи, оставени от мухи, чашата ще позволи да се почисти прясно нарязване на крушката.

Image

За предпочитане е да миете прозорците в спокойно, слънчево и не горещо време. Факт е, че вятърът и топлината ще допринесат за бързото изсушаване на стъклото и ще бъде трудно да се отървете от петна след изпаряване на влагата. Освен това слънцето и отблясъците от него върху прозорците няма да позволят да се оцени колко чиста е чашата.

Методи за измиване на прозорци

За да почистите прозорците, трябва да приготвите топъл сапунен разтвор, в който трябва да добавите амоняк, той ще се нуждае от 1 супена лъжица на 1 литър вода. С парцал, навлажнен в приготвения разтвор, измийте стъклото, рамката, первазите на прозорците, външната страна на прозорците и отвора. Тази стъпка е необходима за отстраняване на натрупаната мръсотия.

След това можете да отидете до чашите, те трябва да се измият отново с чиста вода, като се отърват от повърхността на остатъците от сапунения разтвор. След това чашата трябва да се разтрие с кърпа от микрофибър или меки парцали, които първо трябва да бъдат поръсени с алкохол.

Позволява ви да се отървете от петна мокро стъкло и вестник. Тя трябва да разтрие чашата, докато изсъхне напълно, вестникът първо трябва да бъде оформен като бучка. Тайната на вестника е в текстурата, която ви позволява да добавите блясък на стъклото, както и в способността бързо да абсорбира влагата. Освен всичко друго, печатарското мастило съдържа олово, което прави стъклото да блести.