Logo decormyyhome.com

Как да възстановим кабинет

Как да възстановим кабинет
Как да възстановим кабинет

Съдържание:

Видео: Борисов: До събота ще възстановим моста между Хаджидимово и село Блатска 2024, Юли

Видео: Борисов: До събота ще възстановим моста между Хаджидимово и село Блатска 2024, Юли
Anonim

Ако в къщата ви останат стари мебели, не я изхвърляйте. Можете да вдъхнете втори живот в стария шкаф с помощта на реставрация. Разбира се, не можете да обновите напълно мебелите. Това не се изисква. Можете да върнете старите мебели в атрактивния й вид. Всички могат да го направят. Изберете правилната идея за декориране и започнете.

Image

Етапи на реставрация

Първо трябва да премахнете рафтовете и вратите. Не забравяйте химикалките. Най-лесният начин отново да рисувате шкафа. Вземете шлифовъчната машина и отстранете стария слой боя. Този процес трябва да се извърши. Почистете повърхността на шкафа отвън и отвътре. Внимателно преминете през шлифовъчната машина за всяко чекмедже.

Оцветете повърхността в подходящ цвят. Избирайки го, ръководете се от общата цветова скала на интериора. Бихте ли искали да рисувате? След това купете лепилен филм, опитайте опции с модел. Не бързайте, внимателно подравнете филма по време на залепването.

Ако не сте доволни от вратите, премахнете старите и поръчайте нови в сервиза. Решихте да напуснете старата врата? Тогава не забравяйте да затегнете винтовете. Вратата трябва да се затваря лесно, без да скърца. Ако желаете, можете да възстановите старите химикалки. Внимателно отстранете боята от тях. Това може да се направи лесно, като се използва специална ецваща смес. След това боядисайте химикалките в цвят по ваш избор.