Logo decormyyhome.com

Кой белина е най-ефективен

Кой белина е най-ефективен
Кой белина е най-ефективен

Съдържание:

Видео: 20 Най-Ефективни Упражнения за Отслабване (+Тренировка) 2024, Юли

Видео: 20 Най-Ефективни Упражнения за Отслабване (+Тренировка) 2024, Юли
Anonim

За да придадете на бельото свеж вид, можете да го актуализирате с помощта на модерни перилни препарати, например избелвачи за тъкани. Те се представят в голям брой във всеки магазин, но не трябва да грешите и да изберете най-ефективния.

Image

Какво представляват избелванията

Избелките се основават на хлор и активен кислород. Продуктите, съдържащи хлор, са познати на потребителите отдавна, базират се на натриев хипохлорит. Голямото предимство на тези избелвачи е тяхната достъпна цена, голям избор, те ефективно избелват и дезинфекцират бельо.

За съжаление е невъзможно да се използват продукти на основата на хлор постоянно, те са много агресивни и са способни да унищожават тъканните влакна с течение на времето. Материята може не само да загуби външния си вид, но и да се разкъса. По този начин, за деликатните неща избелванията на основата на хлор няма да работят изобщо.

Киселинните избелвания са предназначени за по-нежни и деликатни материи. Те могат да се използват за измиване на цветни предмети, като същевременно освежават цвета им. Голямо предимство е тяхната ефективност при температура 30-40 градуса, пълна екологичност и хипоалергенност. Те се отличават от избелващите вещества с хлор на по-висока цена.