Logo decormyyhome.com

Кой освежител за въздух е най-добър

Кой освежител за въздух е най-добър
Кой освежител за въздух е най-добър

Съдържание:

Видео: HOW TO PRINT MUGS USING SUBLIMATION 🌱 Detailed step-by-step in 16 minutes with time & print settings 2024, Юли

Видео: HOW TO PRINT MUGS USING SUBLIMATION 🌱 Detailed step-by-step in 16 minutes with time & print settings 2024, Юли
Anonim

Неприятните миризми у дома и в колата могат да развалят настроението и дори да доведат до влошаване на благосъстоянието. Затова производителите отдавна пускат на пазара множество освежители за въздух, които са в състояние да придадат на дома различен аромат и перфектно маскират неприятните миризми.

Image

Какво представляват освежителите за въздух

Освежителите за въздух не унищожават причината за миризмата, те само перфектно я маскират и придават свежест и аромат на околния въздух. Освежителите се предлагат под формата на аерозоли, твърди плочи, гелове или ароматни лампи.

Аерозолните освежители за въздух са най-често срещани. Те са кутии за спрей, с които потребителят може да пръска състава по всяко време. Има специални автоматични системи, които на определени интервали освобождават освежаващ поток в стаята. Дозаторите могат да се избират в зависимост от интериора, те могат дори да не бъдат забележими за другите. Специален дозатор е достатъчен за около месец, той работи най-често от мрежата.

Най-популярните спрейове са Glade, Air Wick, Gold Wind. Те имат широка гама аромати, достъпна цена и перфектно маскират всички видове миризми. От диспансерите за аерозолни освежители за въздух потребителите предпочитат продуктите на Tork и Kimberly clark. Такава система може да бъде поставена в тоалетната стая или стая за пушачи, където е необходимо да се маскират неприятни миризми.

Освежителите за гел въздух също могат да работят в отсъствие на човек. Обикновено те включват вода, желатин, глицерин и ароматизатори, етерични масла. Такива освежители заемат много малко място, могат да бъдат фиксирани в определено положение и излъчват аромата, докато целият аромат не се изпари. Популярен е освежител за гел Glade, който е фиксиран в много красив и стилен калъф. Касетите се сменят според нуждите.

Освежителите за масления въздух са много по-рядко срещани и струват повече. Най-голямото им предимство е естественият състав. Ароматът е естествени етерични масла, които са безопасни за използване в помещения, където се намират алергии и деца. Предпочитание трябва да се даде на иглолистни, цитрусови и ненатрапчиви флорални аромати.