Logo decormyyhome.com

Коя компания е по-добре да си купите фурна

Коя компания е по-добре да си купите фурна
Коя компания е по-добре да си купите фурна

Съдържание:

Видео: IS MAKING MONEY BORING? 2024, Юли

Видео: IS MAKING MONEY BORING? 2024, Юли
Anonim

В съвременния свят фурна или фурна е просто незаменимо нещо във всяка кухня. С помощта на фурната можете да готвите най-различни ястия - от прости рулца до гурме ястия от цял ​​свят. С правилната фурна готвенето няма да отнеме много време и ще достави на домакинята много удоволствие.

Image

Съвременните фурни според метода на управление са зависими и независими. Зависимите работят само заедно с плота, независимите могат да работят отделно от плота, като върху своя случай има контролен панел. Повечето пещи вече се захранват с електричество, което е много по-удобно от газовите уреди. Фурните са инсталирани навсякъде: под плота, в колоната, под перваза на прозореца.

В електрическите фурни можете точно да настроите температурата на готвене и да я поддържате на оптимално ниво през цялото време.

Газовите печки са най-често срещани. Такива фурни ще бъдат полезни в лятната кухня, например, работещи от газов цилиндър. Те имат полезни функции като скара, шиш и контрол на газа.

Немско качество

Най-популярните производители на фурни са Bosch и Miele. Фурните Bosch отдавна са популярни сред клиентите поради дизайна, ергономичността, ефективността и високото ниво на сигурност. В такива фурни има много функции, които ви позволяват да готвите в нея от обикновена пица до месо на скара. Има възможност за размразяване на продуктите, а също така има система за почистване, която улеснява процеса на грижа за фурната.

Фурните Miele са известни със своята прецизност и немско качество. Те се различават по точност в контрола на температурата, дори отклонение от една степен се коригира с интелигентната технология и при избора на конкретна функция самата технология ще предложи оптималната температура. Благодарение на функцията за остатъчна топлина, фурната спестява до 20% от електроенергията. И когато избирате автоматичен режим, той показва оставащото време за приготвяне на ястието. Допълнителен бонус е термометър за измерване на температурата на съда и диагонално въртящо се шишче.