Logo decormyyhome.com

Как да изберем чанта за количка

Как да изберем чанта за количка
Как да изберем чанта за количка

Видео: ИЗБИРАМЕ БЕБЕШКА КОЛИЧКА и всичко НЕОБХОДИМО за БЕБЧО 2024, Септември

Видео: ИЗБИРАМЕ БЕБЕШКА КОЛИЧКА и всичко НЕОБХОДИМО за БЕБЧО 2024, Септември
Anonim

Чанта с колички е чудесен помощник в домакинството. Такава чанта за колички не разваля стойката, тъй като няма натоварване на ръцете и раменете, улеснява движението. Но за да може чантата за колички да ви служи дълго време, когато избирате, трябва да обърнете внимание на някои детайли.

Image

Инструкция за употреба

1

По-добре е, ако рамката на чантата е стомана или алуминий. Освен това алуминиевата рамка е по-лека. Пластмасата е по-добре да не се има предвид, тъй като няма да издържа на товари.

2

Шевовете върху стоманената рамка трябва да са видими, въпреки че това не е много естетически приятно. Такива шевове показват, че е използвана надеждна аргонова заварка. Детайлите на рамката, заварени от електроника, това е, когато шевовете не се виждат, могат да се счупят с времето.

3

Колелата трябва да държат чантата сигурно в изправено положение, независимо от пътната настилка. Най-често има четири парчета колела и ако има две от тях, тогава трябва да се осигури сладко шаси, не забравяйте да го проверите за наличност.

4

Чанти за колички с колела с диаметър от 12 до 15 см имат добра способност за преминаване в различни страни. Колелата трябва да са с голям хъб и отгоре покрити с гума или мека пластмаса.

5

Не забравяйте да проверите дръжката на чантата за колички. Тя трябва да бъде направена от здрав материал, за да издържи натоварването на допустимото тегло. Той се увеличава, когато например носите чанта от електрически влак до платформа. По-добре е повърхността на дръжката да е гладка, тъй като оребреният ще трие дланите ви.

6

Изберете плат за чанти, който е траен, водоустойчив и лесен за почистване.

7

Най-удобни са сгъваемите чанти за колички, които са лесни за сглобяване и стават компактни.