Logo decormyyhome.com

Как да изберем снегорин

Как да изберем снегорин
Как да изберем снегорин

Видео: Почистване на сняг с японски трактор ISEKI 2024, Юли

Видео: Почистване на сняг с японски трактор ISEKI 2024, Юли
Anonim

Снеговете са много популярни при собствениците на селски къщи, летни къщи и други недвижими имоти, както и с комунални услуги през зимата. Борбата със снежните колела на голяма територия без нея е почти невъзможна. Сред голямото разнообразие от съвременна техника за отстраняване на снега лесно можете да намерите най-подходящото за вас устройство.

Image

Инструкция за употреба

1

Несамоходното оборудване за отстраняване на снега е идеално за своевременно почистване на малки площи от прясно паднал насипен сняг. Когато работите, ще трябва сами да го избутате напред, така че е малко вероятно да успеете да се отървете от натрупания сняг и високите снежни снегове с помощта на самоходен снегач. Но такава техника може да се справи с почистване на писти и сайт за кола без проблеми. Поради лекото тегло на такива снегорини дори жените могат да работят с тях.

2

За по-интензивни и сложни задачи за отстраняване на снега предпочитайте самоходно оборудване за снегопочистване. Такива машини са в състояние да се движат сами. Ще трябва само да държите устройството и да го насочвате в правилната посока. Наличието на няколко предни предавки в самоходно оборудване за отстраняване на сняг ще ви позволи да изберете оптималната скорост за почистване на снегорините.

3

Основните предимства на самоходното оборудване за отстраняване на сняг: лекота на използване, маневреност, възможност за почистване на големи площи не само от насипни и натъпкани, но и от леден сняг.

4

Оборудването за отстраняване на сняг може да бъде оборудвано както с бензинов, така и с електрически двигател. Бензиновата вентилатор за сняг има много висока мощност, което определено ще ви зарадва. Единственият недостатък на такива машини е, че те изискват постоянна поддръжка в сервизен център.

5

Електрическите снегорини, за разлика от бензиновите, имат по-малка мощност. Но лекотата на използване и ниската цена ги правят не по-малко популярни. Недостатъкът на електрическото оборудване за отстраняване на сняг е, че той може да работи само в близост до източник на енергия.

6

Когато избирате оборудване за отстраняване на сняг, обърнете внимание на наличието на всякакви допълнителни функции за конкретен модел. Снежните вентилатори могат да бъдат оборудвани с дръжка за отопление, лампа за използване на машината в тъмното, четка за почистване на района от отломки, електрически стартер, предназначен за лесно стартиране на оборудването при тежки студове.