Logo decormyyhome.com

Как да намалите размера на гривна за часовник

Как да намалите размера на гривна за часовник
Как да намалите размера на гривна за часовник

Видео: Часовник-гривна L13 със сензор за пулс и кръвно налягане, LCD дисплей SMW49 #06536 | 4Sales.bg 2024, Юли

Видео: Часовник-гривна L13 със сензор за пулс и кръвно налягане, LCD дисплей SMW49 #06536 | 4Sales.bg 2024, Юли
Anonim

Металната гривна съдържа прекомерен брой връзки, така че да може да бъде поставена под мишницата с всякакъв диаметър. За това не е необходимо да ходите в сервиза.

Image

Инструкция за употреба

1

Вижте каишката. Състои се от два вида части: плочи, всяка от които има два напречни прореза, и замазки, които са инсталирани в тези слотове и свързват две съседни плочи. Детайлите от втория тип след монтажа са огънати от гърба на гривната.

2

Ако сте закупили каишката отделно от часовника, инсталирайте я на часовника, преди да го монтирате. Невъзможно е да се определи точно колко връзки трябва да бъдат премахнати. След това сложете часовника си и вижте дали виси. Много малък дроп се счита за нормален - което означава, че гривната пасва на ръката ви и няма нужда да я настройвате. Ако се оказа, че диаметърът на каишката е много по-голям от диаметъра на ръката, трябва да премахнете една или повече връзки.

3

За да премахнете връзката, огънете едно затягащо парче от двете страни, а съседното - само едно прилежащо към него. Извадете първата и се оказва, че можете да извадите една чиния. След това поставете огънатата част на втората затягаща част в слота на останалата плоча и я огънете отново. Извършете внимателно всички операции, за да не надраскате предната страна на гривната и така че острите ръбове да не се появяват от задната страна. Не забравяйте да запазите отстранените части, особено ако са покрити с благородни метали.

4

Поставете часовника отново и решете дали да премахнете следващата връзка. Винаги ги изваждайте само по едно, всеки път пробвайте часовник. Ако това правило не се спазва, можете по невнимание да направите гривната прекалено стегната и неудобна за носене. Ще искате да свалите такъв часовник за минута и освен това ръката ви може да изтече от него.

5

Ако въпреки това случайно изтриете допълнителната връзка, я инсталирайте отново в обратен ред. Въпреки това, след това ще трябва да се примирите с факта, че външният вид на гривната ще бъде малко развален.