Logo decormyyhome.com

Как да премахнете петна по основа

Как да премахнете петна по основа
Как да премахнете петна по основа

Видео: Премахване на петна с PUER 2024, Юли

Видео: Премахване на петна с PUER 2024, Юли
Anonim

Concealer е чудесно средство за грим. Но ако той остави нежелани петна по дрехите си, тогава можете да развалите цялото изображение. Премахването на такива петна ще бъде трудно, но има няколко начина да се справите с този проблем.

Image

Ще ви трябва

  • - замърсени дрехи;

  • - медицински алкохол;

  • - амоняк;

  • - сапун за пране;

  • - сода за хляб;

  • - средство за отстраняване на петна.

Инструкция за употреба

1

Крем на течна основа, без включването на мазни основи, се отмива по-лесно от гъст крем. Колкото по-тъмен е цветът на основата, толкова по-силни и ярки ще се открояват пигментите.

2

Петната от тъканта трябва да бъдат отстранени веднага, веднага щом се появят, защото много козметика съдържат мазнини и масла. Те могат да се окисляват във въздуха. Освен това следи от крема проникват здраво в тъканта, ще бъде трудно да ги премахнете във времето.

3

На петно ​​от фон дьо тен, като използвате памучни подложки, нанесете 10% разтвор на амоняк, оставете за няколко минути. Поръсете със сода за хляб и измийте замърсената зона на тъканта.

4

Коректор със синтетична тъкан е по-лесен за измиване, отколкото с памучно или вълнено облекло. За да премахнете петно ​​от синтетичен продукт, накиснете го в продължение на 6 часа в гореща вода. Добавете отстраняване на петна към него, добавете малко повече директно към петното. Измийте замърсената зона с плат, след което измийте дрехите напълно. След едно измиване петното трябва да изчезне, но ако това не се случи, повторете процеса. Измийте тъканта, докато кремът се отстрани от дрехите.

5

Ако кремът беше с добро качество, тогава можеше да проникне дълбоко в тъканта. За да премахнете петна от памук или вълна, нанесете средство за отстраняване на петна и оставете да кисне 15 минути. Налейте гореща вода в леген, потопете нещо в нея. Вземете бар сапун за пране и започнете да измивате петното. Нанесете продукта на дебел слой, разтрийте и потопете дрехи във вода. Повторете процедурата няколко пъти. След като петното вече не се вижда, добавете средство за отстраняване на петна към топла вода. Измийте плата на ръка или в машината.

6

Следата от основа върху яката на кожено палто или козина може да се отстрани с медицински алкохол. За целта го нанесете върху гъба и избършете замърсената зона няколко пъти.

Полезни съвети

Внимателно изберете средство за отстраняване на петна, погледнете етикета, за кои тъкани е предназначен този продукт.

http://www.medmoon.ru/krasota/kak_otstirat_tonalnyi_krem.html