Logo decormyyhome.com

Как да перете якета Adidas

Как да перете якета Adidas
Как да перете якета Adidas

Видео: УГАРНЫЕ приколы от бомжа на Рассмеши Комика - 50 000 2024, Септември

Видео: УГАРНЫЕ приколы от бомжа на Рассмеши Комика - 50 000 2024, Септември
Anonim

Зимните якета Adidas се отличават със своето качество и елегантен дизайн. По време на дълго носене те се замърсяват. На материала се появяват следи от улична мръсотия, храна и реагенти, използвани за третиране на пътища. Можете да изперете пухеното яке самостоятелно, без да разрушите външния вид.

Image

Ще ви трябва

Гел за измиване на вълна или коприна, тенис топки.

Инструкция за употреба

1

Използвайте само течни почистващи препарати за измиване на пухеното яке. Изхвърлете почистващите препарати. Те се изплакват трудно, затова върху материала остават неприятни бели петна. В допълнение, прахът за пране е слабо разтворим във вода и запушва микропорите на тъканта, от която е пришито пухеното яке. Поради това пропускливостта на въздуха е нарушена.

2

Изключете елементите на декора - те могат да се влошат по време на измиване. Козината трябва да се почиства отделно. За да направите това, изсипете топла вода в леген - не по-висока от 30-40 ° C, добавете малко количество препарат за пране на вълнени неща. Потопете козината в получения разтвор и оставете за 10-15 минути. Изплакнете го в чиста вода и окачете да изсъхне. Когато козината е напълно суха, срешете се с рядък гребен или специален гребен, който можете да закупите в зоомагазина.

3

Закачете пухено яке на закачалка. Нанесете малко почистващ препарат върху особено мръсни зони - зоната около джобовете, маншетите и яката и оставете за 10-15 минути. След това време намажете с четка материала и внимателно го разтрийте.

4

Бутон всички ципове и копчета на пухеното яке. Необходимо е също така да проверите джобовете за наличие на малки предмети, в противен случай те могат да повредят тъканта по време на пране. Поставете пухеното яке в барабана на пералнята. Поставете няколко тенис топки с него. Те няма да позволят на пух да се стиска.

5

Изсипете гел за измиване на вълна или коприна в специално отделение. Задайте деликатния режим на измиване. Можете също така да активирате допълнителната функция за изплакване. Това ще помогне да се предотврати появата на петна. Не е препоръчително въртенето да се върти на 800 или повече оборота. В противен случай материалът ще се набръчка. Включете пералнята и изчакайте, докато програмата приключи.

6

Свалете пухеното яке и го закачете на закачалка, докато не изсъхне напълно. Не забравяйте периодично да биете пълнителя с ръце. Когато продуктът изсъхне, закрепете козината и други декоративни елементи, които трябваше да бъдат отстранени преди измиване.