Logo decormyyhome.com

Как сами да разгърнете тоалетната

Как сами да разгърнете тоалетната
Как сами да разгърнете тоалетната

Видео: 8 НАЧИНА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАШ ВКЪЩИ СЕГА | ПРОБВАЙ ГИ! 2024, Юли

Видео: 8 НАЧИНА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАШ ВКЪЩИ СЕГА | ПРОБВАЙ ГИ! 2024, Юли
Anonim

Пренареждането на тоалетната в малка стая в някои случаи ви позволява да спечелите малко допълнително пространство. За да извършите работата, можете да поканите специалист или да пренаредите себе си.

Image

Ще ви трябва

  • - 90 градусови ъглови завои, изработени от PVC, диаметър 110 мм - две парчета;

  • - завой 45 градуса с уплътнение за освобождаване;

  • - парче вентилационна тръба, диаметър 110 мм, с камбана;

  • - гофрирана очна линия.

Инструкция за употреба

1

Изключете крана и монтирайте тоалетната, преместете я от мястото, където ще се извърши работата. С вентилаторна тръба с помощта на гофриране можете да свържете тоалетната към канализацията - в случай, че ремонтът се забави и не искате да поискате тоалетна при съседите.

2

Сглобете дизайна на захранващия лакът от елементите, подготвени за монтаж. За да коригирате по-добре размерите, махнете уплътнителните маншети от каучук от камбаните и ъгловите завои. Уверете се, че краищата на коляното съвпадат точно с освобождаването на водопроводното приспособление, което е преместено на ново място и с входа на вентилационната тръба. За да направите това, изберете оптималната дължина на праволинейния участък, като натискате и натискате връзките на тези елементи.

3

Маркирайте точките на свързване на лактите с маркер, след като монтирането приключи. След това, за финалната инсталация, по-лесно се сглобява конструкция, оразмерена за монтаж. След като поставите коляното по размер, разглобете гумените маншети със силиконова грес, след което ги поставете обратно и сглобете структурата на изпускане. Свържете изхода към тоалетния изход, другият, противоположния край - към тръбата в щранга.

4

Нагласете конструкцията на изхода на височина. От тоалетната до щранг трябва да се осигури равномерен наклон - най-малко 1-2 градуса. През дупките в пиедестала на тоалетната е необходимо да се маркират точките с маркер, за да се фиксира устройството на ново място.

5

Инсталирайте резервоара на ново място, ако дизайнът предвижда такова подреждане. Проверете дали ръбът опира до стената. В точките, маркирани на пода с маркер, пробийте дупки за дюбелите и прикрепете тоалетната към избраното за него ново място.

Обърнете внимание

В допълнение към завоите, запасете се върху парче от тръбата на вентилатора - може да се наложи да удължите преходния лакът, за да пренаредите тоалетната най-близо до ъгъла на стаята или на друго място по ваш избор.

За всеки случай подгответе гофрирана гъвкава очна линия с добра дължина - може да се случи инсталирането на тоалетната да се забави за известно време. Докато не бъде инсталиран на ново място, ще бъде невъзможно да го използвате. Но като временен изход към канализацията, гофриране е доста подходящо - свържете го към тоалетната, оставете настрана.

Полезни съвети

Прехвърлянето на тоалетната е по-добре насочено към ремонт на банята. По време на този процес ще трябва да преместите плочките на пода, да завършите стената, така че е по-добре да се подготвите за това предварително.