Logo decormyyhome.com

Как да измиете възглавница от пяна

Как да измиете възглавница от пяна
Как да измиете възглавница от пяна

Съдържание:

Видео: Трислойна възглавница с мемори пяна Дормео Мемосан 2024, Юли

Видео: Трислойна възглавница с мемори пяна Дормео Мемосан 2024, Юли
Anonim

Измиването на възглавница от пяна не е проблем, но за да не изгуби продукта първоначалната си форма, трябва да го направите правилно. Възможно е да измиете възглавница от гума от пяна, както в пералнята, така и ръчно.

Image

Възглавниците от пяна много често се използват като декоративна декорация за кухненски ъгли, дивани, фотьойли, за да създадат уют и комфорт в дома. Често хората избират възглавници, изработени от гума от пяна, за сън. Но рано или късно е необходимо тези меки и практични продукти да се измият, за да издържат възможно най-дълго.

Как да измиете възглавница от пяна?

За да се измие възглавницата от пяна, не са необходими специални усилия. За целта е необходимо да има само автоматична машина и висококачествена пудра, желателно е тя да е по-детска, например „Eared Nanny“. Също така чудесен вариант би бил течен препарат, който е много по-лесен за изплакване от прах. Можете да измиете възглавница от пяна в калъфка, пълнителят може да се измие и изплакне толкова добре. Ако възглавницата е закупена, трябва да обърнете внимание на това каква информация за миене е посочена на етикета, който обикновено е пришит отстрани на възглавницата. Посочва при каква температура е най-добре да измиете продукта. Ако подложката от пяна е направена сама, се препоръчва да настроите температурата на 40-60 градуса, но не повече, за да не повредите продукта. Пяната гума е устойчив материал, но е склонна да се повреди при неправилно измиване или сушене.