Logo decormyyhome.com

Как да почистите леки угги

Как да почистите леки угги
Как да почистите леки угги

Видео: УГГИ / UGG – как ПОЧИСТИТЬ ДОМА !? 2024, Юли

Видео: УГГИ / UGG – как ПОЧИСТИТЬ ДОМА !? 2024, Юли
Anonim

Ugg ботуши са ботуши, изработени от истинска овча кожа, пришити с козина отвътре, за първи път се появяват в Австралия. За кратък период от време, благодарение на своето удобство и външен вид, те спечелиха сърцата на модниците от цял ​​свят. Но в условията на нашата есен и зима, ботушите ugg много бързо се замърсяват.

Image

Инструкция за употреба

1

Ако решите да почистите сами, тогава трябва да разберете, че ако не се спазват правилните условия, можете да повредите материала, от който са направени уггите. Ето защо, бъдете внимателни, когато използвате домакински почистващи препарати.

2

За да започнете, отстранете мръсотията от ботушите с помощта на парче такна или мека четка. Опитайте се да не натискате силно върху четката, за да не повредите повърхността и, ако е възможно, я карайте в една посока.

3

Сега използвайте гъба за обработка на повърхността на ботушите с вода със стайна температура. Не потапяйте уггите във водата, тъй като това може да повреди пълнителя вътре в ботушите. Избършете повърхността на обувката с влажна гъба, като всеки път я стискате. Когато водата стане замърсена, сменете я на чиста и продължете, докато изцедената бод не е чиста.

4

Вземете ненужна хартия, най-добрите стари вестници. Смачкайте вестника и напълнете плътно уггите.

5

Никога не сушете ugg ботуши при повишени температури, като използвате сешоар в близост до нагреватели. Оставете ги да изсъхнат в стаята за няколко часа. Това ще запази формата на ботушите.

6

За да почистите угри отвътре, използвайте смес от царевично брашно и сода. Смесете две супени лъжици сода и три супени лъжици брашно. Изсипете тази смес вътре и разклатете енергично, като обърнете багажника. След внимателно разклатете сместа. С подобен ефект може да се използва грис. Някои съветват да добавите една капка ароматно масло към сместа.

7

В случай на по-силно замърсяване, можете да опитате да приложите смес, приготвена от пет супени лъжици оцет и четири супени лъжици вода. Първо почистете механичните примеси от повърхността на ботушите с четка, а след това намокрете гъбата с оцетна смес и внимателно обработете повърхността на обувката. След като оставите ботушите за половин час на стайна температура, след това обработете повърхността с вода и оставете сега, докато напълно изсъхне.

8

В най-лошия случай опитайте да използвате препарат за миене на съдове, като приготвите неговия воден разтвор. Намокрете повърхността на уггите, като внимателно напуснете, и след това избършете с чиста вода. След процедурата напълнете с вестници и оставете да изсъхне от батериите.

Свързана статия

Дамски ботуши ugg - обувки от овча кожа