Logo decormyyhome.com

Как да почистите къщата от негативност

Как да почистите къщата от негативност
Как да почистите къщата от негативност

Видео: Как почиствам дома ни 2024, Юли

Видео: Как почиствам дома ни 2024, Юли
Anonim

Всяка къща или апартамент има своя аура. Зависи от онези хора, които живеят там, както и от всички събития, които „видяха“ стените на стаята. Има къщи, където негативността и напрежението буквално висят във въздуха. Трябва да почистите къщата от зли сили и евентуално от предизвикани щети.

Image

Ще ви трябва

  • - светена вода;

  • - сол;

  • - тиган за пържене;

  • - щифтове;

  • - игли;

  • - икони;

  • - молитви.

Инструкция за употреба

1

Вземете достатъчно количество едра сол и я изсипете в тигана, добавете използваните игли, щифтове и щифтове. Броят им трябва да е равен на броя на членовете на семейството. Поставете тиган на запален огън, изредете на глас всички неприятности, които преследват семейството ви, и разбъркайте съдържанието по посока на часовниковата стрелка. Завършете, когато частиците сол започнат да се напукват или стават по-тъмни.

2

Изгасете огъня, вземете тигана и обърнете гръб към печката или печката, където е бил тигана. Завийте наляво и започнете безшумно да обикаляте апартамента. Донесете тигана до всички ъгли и затворени пространства. Всички врати, с изключение на входа, трябва да бъдат отворени.

3

Поставете тигана отново на печката и запалете огън. Сега трябва да смесите съдържанието на тигана не по посока на часовниковата стрелка, а напречно. Струва си да кажем следните думи: "Откъдето дойде, отиде там. Всичко, което беше лошо за нас, беше пожелано, всичко беше върнато за себе си." Изгасете огъня на печката и отидете до тоалетната, включете водата, изсипете солта в тоалетната и вижте, че тя трябва да се отмие с вода. Измийте тигана с голямо внимание. На него не трябва да има следи от изпълнения ритуал.

4

Инсталирайте възможно най-много икони в къщата и се молете. Във всеки случай светлинната сила ще бъде по-мощна от тъмната, а самата отрицателна ще напусне дома ви. Но ако наистина сте решили да използвате този метод, тогава го правете редовно, за да не се отклонят светлинните сили от вас.

Обърнете внимание

Направете го сами, не включвайте лечители, медиуми и други потенциални шарлатани в този въпрос. Почистването на къщата трябва да се извършва независимо, в противен случай непознатите могат да внесат още повече негатив във вашата къща.

Полезни съвети

Злите духове много се страхуват от поръсване със светена вода, така че можете сами да го вземете в църквата и да извършите всички необходими действия или да поканите свещеник в къщата.

как да почистите къщата си от негативност