Logo decormyyhome.com

Как да актуализирате къща без ремонт

Как да актуализирате къща без ремонт
Как да актуализирате къща без ремонт

Съдържание:

Видео: Ремонт на къщи с Огнехвъргачка? 2024, Септември

Видео: Ремонт на къщи с Огнехвъргачка? 2024, Септември
Anonim

Ако домашната среда ви е доста уморена и е започнала да ви натъжава, тогава е време да промените нещо в нея. Глобалните ремонти с цялостна промяна в дизайна и стила, актуализирането на мебели изискват огромни финансови разходи. Как мога да надстроя домашен интериор без ремонт и с минимални разходи?

Image

За да може апартаментът да привлече обитателите си като магнит, да създаде атмосфера на топлина и комфорт, не е необходимо да инвестирате големи финансови средства в него. По прости начини, с малко въображение, можете значително да преобразите интериора на вашия дом.

Преместване на мебели

Дори малко пренареждане може да промени атмосферата в къщата и да освежи интериора. Не бързайте да обръщате тежки мебели. Направете план на хартия, пресъздайте декора и се опитайте да намерите оригинално решение, като използвате различни комбинации.

осветление

Важна роля в интериора на всеки дом играе осветлението. Заменете полилея в центъра на тавана с локални светлини, инсталирайте допълнителни източници на светлина, купете необичайна подова лампа, окачете снимки с подсветка и ще видите как пространството придобива по-голяма изразителност и стаята се трансформира до неузнаваемост.

Малки неща в интериора

Именно малките неща придават оригинален вид на интериора на апартамента, което го прави изключителен. Можете да промените типа апартамент, като смените покривката, огледалото, възглавниците за дивана, покривалото, като ги вземете в същия стил.

Стайни растения

Стайните растения в необичайни саксии могат чудесно да украсят външния вид на всеки дом, да го съживят и да внесат свежест. Опитайте се да направите зелен ъгъл. Поставете най-големите и красиви растения в единия ъгъл на стаята.

Променете цветовата схема

Ярките завеси, покривала, покривки, мебелни покривки и салфетки ще поставят правилния акцент в домашната среда и ще го променят до неузнаваемост.

Стенна декорация

Купете оригинални стенописи, окачете голяма картина или тематични снимки, обединени от един сюжет. Върху боядисаната стена можете да поставите необичайни, сега модерни стикери на всякакви теми: абстракция, силуети на хора или животни, цветя и др.

мебели

Променете тапицерията на мебелите, пребоядисайте старите шкафове в модни цветове или актуализирайте мебелите със самозалепващ се филм.