Logo decormyyhome.com

Как да монтирате бар

Как да монтирате бар
Как да монтирате бар

Съдържание:

Видео: Система за съхранение EKET - Монтаж 2024, Юли

Видео: Система за съхранение EKET - Монтаж 2024, Юли
Anonim

Оборудвайки кухненска стая по модерен начин, е трудно да откажете на себе си такова удоволствие като бар брояч, който е в състояние да създаде специално настроение за празника, спокойствие и лекота. Изглежда страхотно не само в голямата кухня от изолирания тип, но и в кухнята, която е комбинирана с трапезарията, където бар броячът ви позволява визуално да разделите пространството.

Image

Първите сергии за барове се появяват в Северна Америка в началото на 18-ти век, където те са били използвани в подреждането на салони, отделяйки собственика му от подскачащи посетители. С течение на времето те започнаха да се появяват в кухнята в частни домове. Барните бюра позволиха на собственика на къщата да приготви напитки и закуски за своите гости, без да се разсейва от приятелски разговор. Днес барът стана по-функционален, което му позволи да действа като маса за хранене, допълнителна работна повърхност и много удобно място за забавни приятелски събирания.

Видове бар плотове за кухнята

Барните плотове могат да бъдат разделени на две основни категории: класически и модерен тип. Стелажите от класическия тип са завършени с естествено дърво. Те имат ниша, разположена под плота, която напълно се затваря от любопитни очи. Разполага с отдели за съхранение на различни бутилирани напитки и прибори. В допълнение, такива плотове са оборудвани с отдел за бира с подходящ кран за бирена будка.

Съвременните бар плотове са оборудвани с отделен малък хладилник, електрическа печка, както и осветление и подсветка. Пространството под плота в такива стелажи най-често е отворено. За тяхното производство се използват материали от изкуствен произход, по-рядко камък и дърво.

Монтаж на бар в кухнята

Стигайки до инсталирането на лентата, е необходимо да измерите пространството, където се планира да го инсталирате, и, въз основа на получените резултати, да изготвите проект. След това, като се вземат предвид измереното пространство и вашите собствени желания, се избира дължината на тръбите и методът на закрепване на кошницата.

След като всичко е готово, на тръбата се слагат кошници. Монтират се с помощта на конусен винт, разположен отстрани на централната втулка на самия кош. Ако искате кошницата да се върти, можете да инсталирате пръстен с диаметър 50 мм и да фиксирате тръбите на щангата.

Сега трябва да инсталирате стойката на долния багажник. За да направите това, инсталационният център се измерва отгоре и отдолу, след което върху горния край на тръбата се поставят монтиране, втулка и дистанционер, който поема цялото натоварване върху повърхността на шината. Тя трябва да се опира на горния си монтаж към тавана на стаята. След това фланецът на горния монтаж се завинтва към тавана. Можете да оставите тръбата просто отворена, но това нарушава правилата за безопасност.

След като всичко е инсталирано и фиксирано, е необходимо да затворите всички налични закопчалки с декоративна втулка, за да придадете на дизайна естетичен вид.

Свързана статия

Бар брояч за кухнята