Logo decormyyhome.com

Как да залепите термичен филм

Как да залепите термичен филм
Как да залепите термичен филм

Съдържание:

Видео: Масяня. Эпизод 142. Изоляция. 2024, Септември

Видео: Масяня. Эпизод 142. Изоляция. 2024, Септември
Anonim

Днес термофилмът се използва широко за пренасяне на изображения върху плат и други повърхности. В резултат на това изключителни ярки и ясни рисунки, които подобряват настроението на собствениците им, остават върху халби, тениски, сувенири и всякакви други продукти.

Image

Технология на термичен трансфер

Този метод представлява изрязване на филма върху специален режещ плотер с по-нататъшното му заваряване към плата с помощта на термопреса. Окончателното изображение, чието качество се осигурява чрез спазване на температурата, налягането, налягането и времето за пренос, зависи от качеството на производството на термопресата и нейната надеждност.

Контролът на прехвърляне на изображения се извършва с помощта на електронна система с цифров дисплей, която е оборудвана с термопреса.

Една от най-популярните технологии за прехвърляне на изображения върху тъкани и други повърхности е използването на самозалепващи винилови филми, които дават най-надеждните и издръжливи дизайни. С тяхна помощ можете да получите голямо разнообразие от изображения, които са еластични, матови, гланцирани, твърди, кадифени и т.н. Освен това виниловите филми са единственият начин за получаване на отразяващи или флуоресцентни изображения, които се прилагат върху спортни дрехи, както и за полицейски и пожарни униформи.