Logo decormyyhome.com

Как да използвате Vanish Stain Remover

Как да използвате Vanish Stain Remover
Как да използвате Vanish Stain Remover

Съдържание:

Видео: Use Egg This Way Your Skin Will Look So Young, Tight, Spotless & Scar Free! 2024, Юли

Видео: Use Egg This Way Your Skin Will Look So Young, Tight, Spotless & Scar Free! 2024, Юли
Anonim

Препарат за премахване на петна "Vanish" е предназначен за висококачествено измиване както на цветни, така и на бели неща. Той ефективно премахва петна от кръв, кафе, мазнини, сок, сладолед и козметика, дори и в хладна вода - обаче, за да постигнете максимални резултати, трябва да се използва правилно.

Image

Състав "Vanish"

Препарат за отстраняване на петна "Vanish" е прах и течност. Съставът на праховите средства включва анионни и неонни повърхностно активни вещества, кислородна белина, ароматизатори и зеолити. Общо тези вещества премахват всички видове петна - и пресни, и стари, но не са подходящи за измиване на вълна и коприна. Препаратът за отстраняване на петна от прах е опакован в удобен буркан в комплект с мерителна лъжица, която ви позволява правилно да дозирате продукта.

Използвайки прах „Vanish“, не е необходимо да накисвате и разтривате замърсените неща с часове - просто го добавете към водата и започнете да миете.

Течният препарат за премахване на петна „Vanish“ включва белина, съдържаща кислород, анионни и неонни повърхностно активни вещества, фосфати, цинамал, цитронелол и ароматизатори. Не съдържа хлор, така че тъканите след прилагането му не изтъняват и не пожълтяват. Преди да използвате течен продукт върху цветни предмети, препоръчително е да го тествате на малка площ от тъканта, за да определите трайността на багрилото. Течността "Vanish" не може да се използва за измиване на неща с метални или дървени покрития, но перфектно премахва петна от боя, зелено, нар, йод, мазнини, плесени и вино.