Logo decormyyhome.com

Как да сушите дрехи бързо

Как да сушите дрехи бързо
Как да сушите дрехи бързо

Видео: Ecoegg "Яйца за сушилня" 2024, Юли

Видео: Ecoegg "Яйца за сушилня" 2024, Юли
Anonim

Често дрехите трябва да се сушат в режим на високоскоростни скорости, ако са спешно необходими и няма време за естествено сушене. Това няма да е трудно, ако има многофункционална пералня, но дори и в нейното отсъствие можете да се справите със задачата, като използвате импровизирани средства.

Image

Ще ви трябва

  • - сешоар;

  • - термичен вентилатор;

  • - фурна;

  • - пералня.

Инструкция за употреба

1

Ако трябва бързо да изсушите дрехите си, използвайте повишената скорост на въртене и функцията за сушене на пералнята. До 10 минути дрехите ви ще бъдат напълно сухи и просто трябва да го гладите. Ако вашата пералня не е снабдена със специална функция, използвайте вентилатор или сешоар.

2

С помощта на сешоар или топлинен вентилатор можете бързо да изсушите мокри предмети, но това ще отнеме малко повече време, отколкото да използвате програма за сушене. Ще трябва да изсушите нещата от всички страни в рамките на 30 минути.

3

Също толкова ефективен начин за бързо изсушаване на дрехи е използването на горещо ютия без функция на пара. Внимателно извадете дрехите, включително максималния брой завои в програмата за въртене на пералнята, гладете от двете страни, разстелете нещата върху въже. След 10 минути отново гладете с гореща ютия.

4

Обемни вълнени продукти не могат да се гладят интензивно, затова използвайте само вентилатор, сешоар или включете функцията за продухване във фурната, отворете вратата, закачете дрехи пред шкафа и периодично го завъртете с различни страни. Процесът на пълно изсушаване ще отнеме не повече от 20-30 минути.

5

Ако през лятото трябва бързо да изсъхнете, няма нищо по-лесно от използването на естествения процес, като поставите всички неща на въже. При пряка слънчева светлина дрехите ви ще изсъхнат много по-бързо, отколкото при използване на сешоар, вентилатор или фурна. Ако духа допълнителен бриз, процесът ще отнеме 10-15 минути.

6

За да не се налага да мислите за въпроса как бързо да изсушите дрехите, подгответе ги предварително. Помислете над гардероба си няколко дни предварително, поддържайте чисти, изсушени, гладени и готови за употреба предмети на раменете си. Сгънете вълнените предмети в купчина на рафт. По всяко време можете да се възползвате от подготвено облекло, без да се налага да полагате спешни грижи за него.

Свързана статия

Как да сушите дрехи (6 правила)