Logo decormyyhome.com

Хладилници ATLANT - модели, история на марката

Хладилници ATLANT - модели, история на марката
Хладилници ATLANT - модели, история на марката

Видео: Обзор Новой модели 2018 PETERBILT 579 ULTRALOFТ. Шикарный трак. 2024, Септември

Видео: Обзор Новой модели 2018 PETERBILT 579 ULTRALOFТ. Шикарный трак. 2024, Септември
Anonim

Под търговската марка Atlant днес се произвеждат домакински и търговски хладилници, фризери, перални машини и други. Компанията от Беларус се състои от три предприятия, а първият завод за хладилници от Минск стартира през 1962 година.

Image

В линията ATLANT днес има повече от 50 модела хладилници. Тези продукти се различават по предназначение, функционалност и обем. Беларуската търговска марка се е доказала добре, нейните продукти по нищо не отстъпват на европейските колеги. Клиентите могат да закупят двукамерни или еднокамерни хладилници, с фризери под или над, с един или два компресора.

Интересното е, че именно в това затворено акционерно дружество е разработен първият двукамерен хладилник и фризер на СССР. Продуктите активно се изнасяха в чужбина.

Предимства при избора на хладилници Atlant

Марката ATLANT набира изключително положителни отзиви от потребителите, тъй като хладилниците от Минск отговарят на следните изисквания:

· Широка гама.

· Достъпна цена.

· Висока надеждност.

· Безшумна работа.

· Няма проблеми със закупуването на резервни части, следпродажбено обслужване.

· Повишена енергийна ефективност.

· Екологична безопасност.

Хладилниците Atlant се произвеждат в съответствие с международните стандарти; за производството им се използва модерен хладилен агент. Следователно тези продукти не вредят на околната среда. Според класа на енергийна ефективност продуктите на ATLANT са разделени на категории A и A +.

Особеността на хладилниците на компанията от Беларус е задълбочената обмисленост на вътрешното пространство. Оптималните температурни условия се поддържат благодарение на добре организираната естествена циркулация на въздуха. Рафтовете на оборудването са изработени от закалено стъкло, така че те ще издържат възможно най-дълго. Повърхностите са устойчиви на надраскване и са лесни за грижи. Производителят също използва безопасна ABS пластмаса за производство на домакински уреди.

Можете да изберете хладилник от линията ATLANT за всеки интериор. В зависимост от предпочитанията на купувача, можете да спрете опцията на модела с фризер, който има възможност за бързо замразяване. Каталогът на марката включва вградени хладилници със система No Frost, серия Maximum (с ширина 700 mm), Compact (с ширина 545 mm), термоелектрически и комбинирани.

Отзиви на клиентите за модела ATLANT MXM