Logo decormyyhome.com

Правим снежнобяла вана по доказан начин

Правим снежнобяла вана по доказан начин
Правим снежнобяла вана по доказан начин

Видео: Как СВАЛИХ 70 КГ без диета и без тренировки (МОЯТА ИСТОРИЯ) 2024, Юли

Видео: Как СВАЛИХ 70 КГ без диета и без тренировки (МОЯТА ИСТОРИЯ) 2024, Юли
Anonim

Дори баня с достоен живот може да бъде приведена в ред.

Image

Появяват се жълти ивици по повърхността на ваните поради водата, която тече от чешмата, или по-скоро причината може да е стари тръби. Те ръждясват, а частиците от ръжда, хванати във водата, развалят покритието. Разбира се, в специализираните магазини можете да изберете почистващ продукт за всеки вкус, но ако изведнъж приключи, импровизираните продукти ще влязат в бизнес.

Сода за хляб

Методът е подходящ за почистване на вани от бял емайл. Вземете суха гъба, ваната също трябва да е суха. Поръсете мръсотията със сода и с активни движения опитайте да втриете праха в повърхността на банята. Изчакайте 15-20 минути и след това изплакнете содата с топла вода. Повторете процедурата, ако е необходимо.

Трапезен оцет

Методът е особено ефективен за почистване на вани, изработени от чугун, както и от акрил. Вземете кърпа за прах, размажете я в оцет и поставете върху замърсена зона. След 30 минути извадете тъканта и изплакнете банята с топла вода.

Перилен препарат

Внимание! Не го използвайте за акрилни вани. Изплакнете банята от душа, щедро поръсете прах върху петната и втрийте праха в тях за 10 минути. След това изчакайте още 15 минути и изплакнете обилно банята с чиста вода.

Лимонена киселина

Методът е подходящ за вани, изработени от чугун. Разпечете мека гъба в киселина и нанесете върху замърсени места, изчакайте 20 минути. След това изплакнете с вода. Ако не работи, съветваме ви да повторите процедурата.

Сол и терпентин

Методът е ефективен при почистване на вани от чугун. Вземете 100 г сол и 40 мл. терпентин. Смесете в гъста каша и използвайте гъба, за да намажете петната по повърхността на банята. Изчакайте 15 минути и изплакнете почистващия препарат с вода.