Logo decormyyhome.com

Cleanzy - нова услуга, която ще улесни живота ни

Cleanzy - нова услуга, която ще улесни живота ни
Cleanzy - нова услуга, която ще улесни живота ни

Видео: The future we're building -- and boring | Elon Musk 2024, Юли

Видео: The future we're building -- and boring | Elon Musk 2024, Юли
Anonim

Новогодишната суматоха се покрива с главата ви, а списъкът със задачи се попълва само, как можете да успеете да направите всичко, ако времето тече, когато се състезавате. Толкова щастливо се случи, че в навечерието на новогодишните празници в Москва се появи нова много подходяща услуга, която трябва значително да улесни живота ни и да направи подготовката за посрещането на Нова година приятна и безгрижна. Това е услуга за почистване на апартаменти Cleanzy.ru. Подарете си магия и ценно време, отидете да пазарувате рокли за гала вечеря, докато Cleanzy ще почисти вашия апартамент. Сякаш с вълна от вълшебна пръчица къщата ви ще грее от чистота. Бързаме да споделим с вас тайната защо услугите на тази компания искате да използвате веднага!

Image

Ако искате да поръчате почистване на апартамент в Москва, обикновено имате две възможности: използвайте препоръката на приятели и познати, които вече са били почистени от жена, която трябва да се достигне и да разберете, когато тя не е заета, или се свържете с голяма фирма за почистване, чистенето, което е скъпо и повече прилича на строителни работи, а не почистване на любимия ви апартамент.

Основателите на новата услуга Cleanzy решиха да направят поръчката за почистване удобна и достъпна: просто я поставете директно на уебсайта, просто като посочите броя на стаите и адреса на апартамента. Не е необходимо да се обаждате никъде, изчислете кадрите: веднага виждате фиксирана цена за почистване и можете да платите в брой на служител или карта на сайта. Услугата засега е достъпна само за жители на Москва.

В определен ден и час професионалист, който идва с екологични съоръжения, ще дойде при вас, ще мие апартамента, измива съдовете, хладилника, прозорците и дори може да глади дрехи.

Image

„В работата си използваме само екологично чисти препарати с европейския етикет„ Екомаркировка “. Такива продукти са хипоалергенни и абсолютно безвредни за човешкото здраве или домашните любимци“

Филип Лабковски, основател на Cleanzy.ru

Image

С такъв набор от екологични инструменти и оборудване ще дойде професионалист Cleanzy.

Най-хубавото е, че това удоволствие не е никак скъпо и със сигурност е около три пъти по-евтино от услугите на големите компании за почистване. Например, цялостно почистване на едностаен апартамент ще струва 1900 рубли. За тези пари ще измиете хола, банята, тоалетната, кухнята и коридора. Допълнително плащане се взема за увеличаване на броя на жилищните и бани - 500 рубли на брой. А качеството на почистването е може би дори по-високо от това на големите компании, тъй като всички служители на Cleanzy преминават през строг подбор и обучение според специална техника.

Image

"Ние подхождаме много сериозно към наемането на персонал. Първо, човек идва при нас за интервю, където нашият мениджър разговаря с него, след това кандидатът попълва специален тест и едва след това му е разрешено да научи технологии за почистване. Повечето филтрираме дори на етап интервю. Опитваме се да вземем само мили и любезни хора "

Филип Лабковски, основател на Cleanzy.ru

Цялата работа се извършва бързо и професионално. Времето за изпълнение е средно 3-4 часа. През това време ще бъдете вакуумирани и измити всички подове, ще избършете праха, ще изложите всички неща, ще измиете ВиК, душ и много други, а в края на почистването ще оставите списък с извършената работа, така че да знаете със сигурност, че специалистът не е изневерил.

Cleanzy дори гарантира, че ако нещо не ви подхожда, отново ще изпрати служител за пречистване безплатно, тъй като тази компания прави всичко, за да ви угоди. Това отлично се демонстрира от факта, че те дори оставят мини бисквитките като комплимент, преди да тръгнат. Е, къде другаде сте виждали това?

Image

А за читателите на KakSimple до 30 декември има специална промоция за новогодишно почистване: 20% отстъпка при всяка поръчка. Когато правите поръчка, достатъчно е просто да посочите промоционалния код: "декември". Честита Нова година на вас!