Logo decormyyhome.com

Какво е почитател на фен?

Какво е почитател на фен?
Какво е почитател на фен?

Съдържание:

Видео: ТЕЛЕШКИ ГУЛАШ ПО РЕЦЕПТА НА МАНЧЕВ НА НИНДЖА ФУДИ / NINJA FOODI 2024, Септември

Видео: ТЕЛЕШКИ ГУЛАШ ПО РЕЦЕПТА НА МАНЧЕВ НА НИНДЖА ФУДИ / NINJA FOODI 2024, Септември
Anonim

Без вентилаторите са ново поколение фенове, които могат да се разглеждат като алтернатива на климатика. Те се появиха на пазара през 2009 г., но успяха да получат признание от повечето купувачи. На пръв поглед те изглеждат твърде странни и фантастични, но ако погледнете, принципът на работа на вентилаторите без остриета е изненадващо прост и по своите характеристики те надминават дори скъпите аналогични единици острие.

Image

Вентилаторите без остриета работят както следва. Въздухът се вкарва от турбина, която се задвижва от електродвигател, директно в основата на вентилатора, натрупва се в кухината си вътре в рамката, след което мощен поток напуска тесния процеп на металния пръстен и равномерно заобикаля аеродинамичния профил. В същото време в центъра на пръстена се създава област с ниско налягане, която се вкарва и създава мощен непрекъснат директен въздушен поток, увеличен с 15 пъти на изхода. Като цяло целият процес е подобен на работата на реактивен двигател на самолети.

Характеристики на вентилаторите без остриета:

  • Безопасност - едно от основните предимства на такива вентилатори е пълната безопасност. При обикновените фенове, въпреки защитните решетки, все още има голяма вероятност от нараняване както на детето, така и на домашните любимци.

  • Алтернатива на климатиците - вентилаторите без остриета са се превърнали в сериозен конкурент на климатиците. Всъщност, например, човек не може да настине от такъв вентилатор или инсталацията не е свързана с някакви трудности.

  • Ниска консумация на енергия - за новите продукти сред вентилаторите без потребление консумацията на енергия е 98% по-малка от конвенционалните, докато обемът на движещия се въздух е около 10-20 пъти повече.

  • Почиства се лесно - няма решетки и труднодостъпни части, така че почистването е много лесно и не отнема много време.

  • Дизайн и стил - безгрижните фенове могат да се намерят в различни цветове и калъфи, които ще се впишат във всеки интериор както у дома, така и в офиса.

  • Нисък шум - работата на вентилатора без вентилатор е почти безшумна, поради което може да се използва дори през нощта.

  • Големите площи за издухване - подовите модели създават плътен и непрекъснат поток на въздух, за разлика от конвенционалните вентилатори на остриетата, където въздухът просто се ускорява и идва с неравномерни ритници на кратко разстояние.

  • Удобство в управлението - повечето вентилатори без вентилатор са оборудвани с дистанционно управление, комплектът от които включва дистанционно управление за управление на въздушния поток, режим на въртене или изключване, без да става. В допълнение, някои модели имат възможност да намагнетизират дистанционното управление до тялото на устройството, което намалява риска от загуба на дистанционното управление.

  • Допълнителни функции - някои от моделите имат допълнителни функции, например йонизират или загряват въздуха, овлажняват и почистват.

Трябва също така да се отбележи, че вентилаторите без остриета са както в пода, така и в таблицата .