Logo decormyyhome.com

Какво да направите, ако изчезването не помогне

Какво да направите, ако изчезването не помогне
Какво да направите, ако изчезването не помогне

Съдържание:

Видео: Любов и гълъби (комедия, реж. Владимир Меншов, 1984) 2024, Септември

Видео: Любов и гълъби (комедия, реж. Владимир Меншов, 1984) 2024, Септември
Anonim

Ако Vanish не помогне, можете да опитате да премахнете петна с помощта на народни средства. Само неща преди процедурата трябва да бъдат почистени и да се извърши тест: обработете шевовете от грешната страна със състава. Ако всичко е наред, продължете с премахването на петното.

Image

Много потребители се оплакват, че изчезването не помага и не премахва петна от дрехите. В този случай можете да опитате да използвате същия инструмент, но под различна форма или да повторите процедурата няколко пъти. Ако тези мерки не помогнат, трябва да потърсите други начини за премахване на петна.

Етапи на подготовка

Когато премахвате петна от дрехи и бельо у дома със собственоръчно изработена смес, трябва да бъдете много внимателни, защото съществува риск от разваляне на дрехите. Първо, трябва да опитате да лекувате вътрешните шевове на продукта с народно лекарство: ако не се случи нищо лошо, можете да приложите състава върху петното. Преди да започнете да премахвате петна, нещото трябва да се почисти от прах и да се разхожда по него със суха, а след това мокра четка. Нанесете състава срещу петна с дървена пръчка или пипета. За да не се образуват кръгове (ореоли) около мястото, тъканта около това място може да се навлажни с бензин или да се покрие с тебешир.

За отстраняване на петна от масла и мазнини от повърхността на тъканта се използва само пречистен разтворител. Можете да проверите чистотата на бензин или терпентин, ако сложите малко пари на хартия: след изсушаване не трябва да има остатъци, в противен случай ще трябва да помислите как да премахнете току-що полученото петно.