Logo decormyyhome.com

Как да замените хартия за печене

Как да замените хартия за печене
Как да замените хартия за печене

Съдържание:

Видео: Отличен заместител на пържени котлети! Просто навивам и слагам във фурната! 2024, Септември

Видео: Отличен заместител на пържени котлети! Просто навивам и слагам във фурната! 2024, Септември
Anonim

Целта на хартия за печене, тоест хартия за печене, е да предпази формата или листа за печене от залепване на печени продукти. С неговото използване няма нужда да миете кухненски прибори за дълго време, след като печенето е готово.

Image

Хартия за печене може да се използва и за печене, и за да се приготвят студени сладкарски изделия, например, чийзкейк без печене или тирамису. В същото време хартиената облицовка на формата не само намалява разходите за труд за миене на съдове, но и помага на продукта да поддържа целостта.

Къде се използва хартия за печене?

Хартия за печене може да се използва не само при производството на хлебни и сладкарски изделия, но и за да се приготвят във фурната всякакви други продукти. Хартия с термоустойчив слой силикон може да се използва за загряване на печене или други готови храни в микровълнова фурна. Не трябва да се използва само когато ястията по време на процеса на печене отделят много сок. Хартията в голямо количество течност ще се намокри, така че е по-добре да използвате фолио за такива ястия.

На хартия за печене можете да разточите тестото в тънка торта и да прехвърлите продукта във фурната директно върху него - това е много удобно, тъй като при прехвърлянето на продукта ще се запази целостта. Някои видове сладкиши с къси плочи се разточват само с хартия за печене, като тестото се поставя между два слоя хартия.