Logo decormyyhome.com

Как да измиете ръцете си от масло

Как да измиете ръцете си от масло
Как да измиете ръцете си от масло

Съдържание:

Видео: НАЙ-ДОБРО АНТИКОР ПРАГ НА ЧАСТ 5 МИНУТИ СОБСТВЕН РЪЦЕ. ПРОСТО, ЧИСТО, ЕВТИНО! 2024, Септември

Видео: НАЙ-ДОБРО АНТИКОР ПРАГ НА ЧАСТ 5 МИНУТИ СОБСТВЕН РЪЦЕ. ПРОСТО, ЧИСТО, ЕВТИНО! 2024, Септември
Anonim

Маслените гъби са много вкусни гъби, но преди да се насладите на ястие от тези гъби, трябва правилно да почистите данните от "горски трофеи". Почистването е лесна задача, но отнема много време. Ако извършите процедурата без ръкавици, тогава в бъдеще ще трябва да положите много усилия, за да измиете ръцете си от тъмни петна.

Image

Как да измиете ръцете си от масло у дома

Ако събирането на масла или почистването на тези гъби е извършено без ръкавици, тогава веднага след процедурата трябва старателно да измиете ръцете си, за да се отървете от упоритата мръсотия. По-добре е да използвате естествени продукти, съдържащи киселина, тъй като киселината е идеалното средство за отстраняване на петна от „гъби“ замърсители. Например, можете да нанесете каша от ягоди, ягоди, касис на ръцете си, оставете за няколко минути, след това изплакнете с вода и намажете ръцете си със крем.

При липса на горски плодове можете да разтриете ръцете си с резен лимон, ябълка или домат. Така лекото замърсяване се отстранява с гръм. Можете да опитате да премахнете силно упоритите замърсявания с растително масло. Навлажнете превръзката с обилно количество масло, след това я разтрийте с пръсти и длани, след което измийте ръцете си със сапун.

Как да измиете ръцете си от масло след сапун

Измиването на ръце от масло след използване на сапун не е лесна задача, но е възможно за всички. Необходимо е ръцете да се накисват за 10-15 минути във вода с добавяне на лимонена киселина (10 грама на литър вода), след което с твърда четка или пемза да се търкат места с мръсотия. В заключение изплакнете ръцете си с чиста вода и щедро намажете с подхранващ крем.