Logo decormyyhome.com

Amway - чистота и свежест в банята

Amway - чистота и свежест в банята
Amway - чистота и свежест в банята

Видео: БИЗНЕС ВОЗМОЖНОСТЬ С AMWAY |КАК ВЫБРАТЬ СЕТЕВУЮ КОМПАНИЮ |Простые действия,безграничные возможности 2024, Юли

Видео: БИЗНЕС ВОЗМОЖНОСТЬ С AMWAY |КАК ВЫБРАТЬ СЕТЕВУЮ КОМПАНИЮ |Простые действия,безграничные возможности 2024, Юли
Anonim

За банята повишената влажност е естествена, което формира благоприятна среда за възпроизводството на микроби, гъби и бактерии. Затова е много важно да се извършва редовно почистване в него и, разбира се, да се използват почистващи препарати.

Image

Честото излагане на прахове или течности с агресивен състав намалява живота на душовото оборудване и повърхностите, които бързо стареят и оцветяват. Това важи особено за почистващите препарати, ефективни в контрола на варовика. Всъщност е трудно да се отървете от него и домакините са принудени да използват силни абразивни продукти.

Но се оказва, че можете да измиете мивка или вана с минимални усилия и без да повредите материалите! И го правят с линията от препарати Amway LOC ™. Те ефективно и нежно почистват различни повърхности, независимо дали става въпрос за мивка, душ или акрилна вана. И след използването им в банята остава приятен свеж аромат. Гамата е достатъчно широка и включва инструменти като Amway за душове и бани, за тоалетни и универсален почистващ препарат.

Amway за банята

Продуктът е най-удобен за употреба - трябва да напръскате концентрата, разреден с вода, върху замърсена повърхност и да го избършете с влажна гъба. Препоръчителното съотношение е 3 към 1. За да се елиминират варовити отлагания, е необходимо концентрацията на LOC да се увеличи до 50%. След като нанесете течността върху мястото, покрито с плака, трябва да изчакате няколко минути и след това просто да я избършете.

Amway за тоалетни

Гел за тоалетни перфектно елиминира старо замърсяване и неприятна миризма. Тя трябва да се прилага под ръба на тоалетната за известно време, а за по-голям ефект - през нощта. Гелът има меки естествени съставки в състава и е подходящ за честа употреба. За да се предотврати тежко замърсяване и износване на материалите, се препоръчва използването на гела всеки друг ден.

Многофункционален препарат за почистване

Един от първите дизайни на Amway, все още с голямо търсене. Инструментът е наистина универсален и подходящ не само за почистване в банята, но и в цялата къща. В същото време той е невероятно икономичен и не изисква изплакване.

Сертифициране и сигурност

Максималният ефект на LOC линията от Amway се постига поради високата концентрация на вещества в състава. Продуктите имат нежен ефект и са абсолютно безопасни дори за бебета. Съставът не съдържа фосфати, киселини, хлор и каустични основи. Линията е сертифицирана в Руската федерация, разрешенията за всеки продукт могат да се изучават на официалния уебсайт на Amway.