Logo decormyyhome.com

Парни и тенджери под налягане

Парни и тенджери под налягане
Парни и тенджери под налягане

Видео: ТЕНДЖЕРИ ОТ СЕРИЯ VERTEX 2024, Юли

Видео: ТЕНДЖЕРИ ОТ СЕРИЯ VERTEX 2024, Юли
Anonim

За да приготвите здравословна храна, която съдържа максимално количество витамини и хранителни вещества, не можете да направите без двоен котел и тенджера под налягане, така че „купете двоен котел“ е доста уместна заявка в интернет търсачките.

Image

Поради стегнатостта и ефекта на водната баня, храната се приготвя много бързо и запазва всички хранителни вещества. Основните предимства на двойния котел и тенджерата под налягане са висока скорост на готвене, херметичност (абсолютно цялата пара остава под капака, не запълва кухнята и участва в готвенето), качеството на приготвените ястия. Котлоните под налягане са идеални за готвене на грах, цвекло, месо и боб. Парите са правилният избор за здравословна диета за вашето семейство.

Преди да изберете електрически двоен котел, помислете кои ястия ще използвате за готвенето му. Какво точно ще готвите най-често.

Факт е, че днес тенджерите под налягане са специализирани в приготвянето на конкретни ястия. Те нямат нищо общо с прецаканите съдове, които нашите майки и баби използваха. Въпреки че принципът на работа остава същият.

Всяка тенджера под налягане работи на принципа за създаване на излишна температура и налягане вътре в резервоара. Това води до факта, че приготвянето на продукти е много бързо. Котлонът под налягане няма достъп до атмосферен кислород, поради което всички продукти запазват естествено ярък цвят и не губят минерали и витамини.

Електрическите тенджери под налягане могат да имат различен дизайн, размер, форма, цвят и ориентация. Те са разделени на така наречените „готварски печки“, „оризови котлони“, „бавни котлони“, „тестени изделия за тестени изделия“ и т.н.

Всеки от горните модели има своите предимства. Грешка е да се мисли, че в "бавна готварска печка" можете да готвите абсолютно всички продукти. Готварските печки или печките за ориз са в състояние да приготвят овесена каша по такъв начин, че няма универсална тенджера под налягане, което може да се каже за обикновен тиган на печката. „Купете двоен котел“ - така обикновено започва процесът на закупуване на нов авангарден кухненски уред. Купуването на двоен котел означава значително да улесните живота ви сутрин, тъй като нов двоен котел - пасатор може да ви приготви вкусна закуска, напълно без вашето участие.

Електрическите тенджери под налягане са добри за лекотата им на употреба. Просто качете продуктите в него, изберете желания режим и натиснете бутона "старт". Можете да се отпуснете - тенджерата под налягане ще направи всичко сама. След готвене не е необходимо да миете печката, продуктите в двойния котел не изгарят и в края на готвенето ще чуете звуков сигнал.

В минимален набор от функции на двоен котел има два клапана за обезвъздушаване и пара, основният и аварийният. Освен това е оборудвана със светлинна и звукова идентификация на началото и края на работата.