Logo decormyyhome.com

Как да защитим пощенска кутия във входа от счупване

Как да защитим пощенска кутия във входа от счупване
Как да защитим пощенска кутия във входа от счупване

Съдържание:

Anonim

Пощенска кутия е просто необходима във всяка стая за достъп, тъй като тя е специално създадена за съхраняване на писма и различни кореспонденции. Ето защо е важно да се гарантира надеждна защита срещу хакване.

Image

Днес пощенските кутии вече не са обичайните хранилища на писма, медиите, всички видове квитанции и рекламни книжки. Все по-често жителите на жилищните сгради искат да видят във входа си доста просторни и приятно изглеждащи модерни секционни чекмеджета.

Преди доставката на строителния проект изпълнителят предлага да монтира същите специални пощенски кутии за достъп във входовете. Такива кутии могат да бъдат закупени в специализирани търговски обекти или да бъдат поръчани в дърводелска работилница.

Метална пощенска кутия е много търсена, за производството на която се използва стомана с дебелина 1 мм. Тя може да бъде вертикална и хоризонтална. Тази кутия е боядисана с прахова боя, която надеждно предпазва металните повърхности от корозия. Където и да е купена пощенска кутия за достъп, тя трябва да отговаря на изискванията на Gosstandart.

Вандалоустойчиви пощенски кутии

Жителите на високи сгради многократно са се сблъсквали с случаи на хакване на пощенска кутия. Често хулиганите откъсват врати и странични елементи в близост до кутии.

За да се защити съдържанието на пощенската кутия от любителите на имуществото на други хора или обикновените варвари, са разработени антивандални или вандалоустойчиви пощенски кутии. Тези кутии са изработени от дебела стомана, имат вградена защита срещу взлом. Пощальонът има достъп до всички клетки и само техните собственици могат да отворят своите клетки. Вандалоустойчивите пощенски кутии могат да се състоят от четири и шест секции. Те са покрити със слой прахова боя.