Logo decormyyhome.com

Как да почистите огледало

Как да почистите огледало
Как да почистите огледало

Видео: Как да сменим стъкло за странично огледало на OCTAVIA (1Z5) (ИНСТРУКЦИЯ AUTODOC) 2024, Юли

Видео: Как да сменим стъкло за странично огледало на OCTAVIA (1Z5) (ИНСТРУКЦИЯ AUTODOC) 2024, Юли
Anonim

Бързо, лесно и без петна можете да почистите всяко огледало с помощта на народни средства.

Image

Ако огледалото току-що се е напълнило и остави отпечатъци върху него, можете да използвате салфетки за почистване на LCD мониторите. В допълнение към факта, че кърпичките почистват добре огледалото ви, те ще осигурят и антистатичен ефект, прахът ще бъде по-малко привлечен.

Млякото също е добро почистващо средство. Потопете кърпа в нея и избършете повърхността на огледалото. След това избършете огледалото с мека тоалетна хартия.

Можете също да почистите огледалото с алкохол. Изсипете водка или алкохол върху памучната вата и избършете огледалото, след което го избършете с тъкан.

Следващото решение ще помогне да се възстанови блясъка на избледняло огледало. Разбъркайте в чаша вода супена лъжица оцет и супена лъжица креда. Загрейте получената смес малко и оставете за 20 минути. Нанесете върху кърпа без мъх и избършете стъклото.

Ако огледалото е много тъмно, разтвор от вода, бензин и амоняк, приет в равни пропорции, ще помогне. Но след като избършете огледалото с тази смес, апартаментът трябва да бъде много добре вентилиран.

И накрая, начин за почистване на огледало, натоварено с мухи. Нарежете лука и избършете с него огледалото. След 5-10 минути отидете с хартиени кърпи. Огледалото отново ще блести, а мухите наистина няма да харесат аромата на лук.