Logo decormyyhome.com

Изберете парен моп

Изберете парен моп
Изберете парен моп

Съдържание:

Видео: Стийм моп модел X5 - почиства и полира повърхности | 4Sales.bg 2024, Юли

Видео: Стийм моп модел X5 - почиства и полира повърхности | 4Sales.bg 2024, Юли
Anonim

Парен моп - електрически уред за почистване на помещения, значително улесняващ почистването. С парен моп почистването ще отнеме само няколко минути, докато чистотата им ще бъде несравнимо по-висока, отколкото при обикновеното ръчно почистване. Паровият моп почиства само пода с водна пара, което означава, че няма да е необходимо да купувате допълнителни почистващи препарати.

Image

Силата на водната пара, използвана от парния моп, ще измие повърхността до блясък, не само мръсотия и прах ще бъдат унищожени, но и плесен, гъбички, акари и бактерии, което означава, че се грижи не само за чистотата на вашия дом, но и за вашето здраве, Разбира се, такъв резултат може да бъде постигнат само с висококачествено устройство, което струва подходящите пари.

За домашния потребител, парна моп все още е новост, но в САЩ и Европа тези устройства има в почти всяка къща и домакините са доволни от тях, за да проверят това, достатъчно е да потърсите прегледи на такива мопове в английски форуми, използвайки етикетите „парна моп“.

Парен моп е незаменим, ако обитава изобилно животно живее в апартамента, тъй като премахва вълната много добре.

Как да изберем парен моп

Мопът не може да работи непрекъснато много дълго време, ако вашият апартамент е достатъчно голям, времето за работа може да бъде критичен параметър. Евтините мопове работят на силата 15-20 минути, след което се нуждаят от дълга почивка. Качествен моп може да работи непрекъснато в продължение на поне 30 минути.

Парният моп се захранва с електричество, което означава, че трябва да се уверите, че дължината на кабела е достатъчна, за да достигнете до всеки ъгъл на почистеното помещение.

Паровите мопове могат да имат различни размери. Мопите с тегло до 2, 5 кг се класифицират като компактни, по-удобно е да се работи с такива мопове, тъй като теглото им няма да умори дори миниатюрна жена, но недостатъкът на такива мопове е малкият капацитет за вода, тоест по време на почистване често се налага да се добавя течност. Големите мопове могат да тежат повече от 5 кг, почистването с такъв моп не е толкова лесно, но производителите са измислили как да опростят живота на домакините и обикновено оборудват тежки мопове с дълги дръжки, за да не се налага устройството да се държи огънато.

Когато избирате моп, проверете дали има подвижен парогенератор. Ако е така, значи имате късмет, защото с подвижен парогенератор можете да почистите не само пода, но и тоалетната, печката, микровълновата фурна, фурната, интериора на колата, мека мебел.

Истинският парен моп трябва да почиства повърхностите без химически препарати.

Вижте какви дюзи са предвидени за модела, който се оценява, ако мопът има много дюзи, можете да почистите всеки ъгъл на апартамента.