Logo decormyyhome.com

Как да изберем парогенератор

Как да изберем парогенератор
Как да изберем парогенератор

Съдържание:

Видео: Philips ЮТИЯ С ПАРОГЕНЕРАТОР | Първи впечатления 2024, Септември

Видео: Philips ЮТИЯ С ПАРОГЕНЕРАТОР | Първи впечатления 2024, Септември
Anonim

Парогенераторът с право се счита за универсално устройство, което ще помогне да се изглади добре и да дезинфекцира стаята по екологичен начин.

Image

Същността на парогенератора (парочистачка) е да загрява водата в специален котел и да я превръща в пара. С негова помощ е възможно почистване на дрехи, спално бельо от мебели, помещения; докато качеството ще бъде сравнимо с химическата обработка. При избора на парогенератор е необходимо да се обърне внимание на редица работни параметри.

Мощност и пара

Висока мощност - гаранция за бързо нагряване и образуване на пара. В този случай гладенето е по-ефективно. Времето, необходимо за подготовката на устройството, може да бъде 2-10 минути, в зависимост от мощността (800-3100 W). Въпреки това, високата мощност означава подходяща консумация на енергия, така че най-добрият вариант е 1500-2000 вата. Колкото по-голямо е налягането, толкова по-интензивно ще се подава парата. Ето защо, когато купувате, трябва да обърнете внимание на този параметър, измерен в барове. Обикновено налягането е от 2 до 6 бара. Препоръчително е да закупите устройството с максимална стойност, което ще ви позволи да боравите дори с вертикално поставени неща (тежки завеси, палта, костюми и др.).