Logo decormyyhome.com

Как да изберем хладилник марка POZIS

Как да изберем хладилник марка POZIS
Как да изберем хладилник марка POZIS

Видео: Проверить мотор и реле на холодильнике Indesit и Атлант 2024, Юли

Видео: Проверить мотор и реле на холодильнике Indesit и Атлант 2024, Юли
Anonim

Pozis е домашна марка, под която се произвеждат хладилници от различни модели. Компанията е основана през 1898 г. с подкрепата на акционери от Франция. Първият хладилник обаче напуска конвейерната лента едва през 1971 година.

Image

В СССР растителните хладилници бяха едни от най-популярните. Те привличаха потребителите с надеждност, дълъг живот и достъпна цена.

Компанията "Позис" извърши модернизацията на производството през 2000 г., започна да използва съвременни технологии. Три години по-късно марката получи сертификат за съответствие на продукта с европейските стандарти за качество. И от 2004 г. насам в Русия, Rosis уверено държи позиция сред лидерите в производството на хладилници. Днес у нас и в страните от ОНД има над 200 сервизни центъра на завода.

Предимства на продуктите Pozis

Домакински уреди Pozis е компактен и има прилична сила на замръзване, удобна организация на вътрешното пространство. Важно е днес марките хладилници да отговарят на най-новите изисквания за екологичност, енергийна ефективност, работа с нисък шум.

Сред най-новите постижения на компанията от Русия, може да се отбележи началото на производството на модели, използващи изобутан през 2005 г. - този компонент не разрушава озоновия слой, което означава, че работата на продуктите е безопасна за околната среда. И през 2007 г. компанията започва да произвежда хладилници клас А. Компанията има за цел непрекъснато да подобрява асортимента както по отношение на дизайна, функционалността, така и от гледна точка на околната среда. Затова от 2015 г. при производството на техниката Rozis не се използват материали и компоненти, които могат да навредят на природата. Залогът е на зелена технология.

Как да изберем хладилник Rozis

Можете да изберете модел хладилник от широка гама от марки за всеки интериор. Благодарение на модерния обмислен дизайн е лесно да се намери най-добрият вариант за малка или голяма кухня. Асортиментът на компанията включва продукти с два компресора.

Моделната гама на завода включва опции с различни размери, обеми. Също така си струва да се отбележи, че в каталога са включени хладилници със системата Full No Frost. Компанията произвежда продукти с художествена графика, картини, инкрустирани кристали - това е изключителна серия.