Logo decormyyhome.com

Как да се грижим за чадър

Как да се грижим за чадър
Как да се грижим за чадър

Видео: Халкидики Екзотични плажове: острови Уранополи, Амулиани, острови Дрения - Гърция Пътеводител 2024, Септември

Видео: Халкидики Екзотични плажове: острови Уранополи, Амулиани, острови Дрения - Гърция Пътеводител 2024, Септември
Anonim

Чадърът е незаменим аксесоар за извън сезона, защото по това време времето е особено капризно и променливо. За да не може личната ви защита срещу дъжд да не загуби форма, да остане ярка и чиста, трябва правилно да се грижите за нея.

Image

Ще ви трябва

  • - сапун;

  • - амоняк;

  • - оцет;

  • - лимонов сок.

Инструкция за употреба

1

За да измиете чадъра, го спуснете наполовина в леген с топла сапунена вода. Избършете клиновете на чадъра с мека гъба или четка, след това го отворете и изплакнете обилно под душа.

2

Ако чадърът е много мръсен, почистете го с 0, 5 чаша амоняк, разреден в литър топла вода. За тази цел можете да използвате и оцет, разреден с вода в съотношение 1: 1.

3

Премахнете петна от ръжда от чадъра с лимонов сок. Разтрийте ги със замърсени места и ги оставете за 20 минути, след това ги разтрийте с четка, изплакнете и задръжте чадъра над пара. След това изсушете аксесоара.

4

Достатъчно е да избършете прашния чадър с мека кърпа и след това да го почистите с четка, потопена в сапунена вода. Накрая избършете продукта с чиста влажна кърпа и го изсушете.

5

Можете да освежите цвета на черен чадър със силно кафе или чай. Намокрете гъбата за миене на съдове в избраната напитка и избършете продукта с нея.

6

Не сгъвайте чадъра, когато е мокър, тъй като тъканта, от която е направен продуктът, може да стане плесенясала. За да не се случи това, изсушете аксесоара добре след дъжд или измиване. Изсушете го полуотворено, тогава материята няма да се разтегне и спиците на чадъра няма да се разхлабят.