Logo decormyyhome.com

Как да измиете ръба на качулката

Как да измиете ръба на качулката
Как да измиете ръба на качулката

Съдържание:

Видео: Hoodie| Худи | Суичър с качулка | Направи си сам 2024, Юли

Видео: Hoodie| Худи | Суичър с качулка | Направи си сам 2024, Юли
Anonim

Гарнитурата на козината на якето или надолу якета изглежда красива и придава на продукта специален шик. Но, за съжаление, красотата на гарнитурата на козината трябва да бъде контрастирана със значителен недостатък - тази част от връхните дрехи се замърсява много по-бързо от останалите. За да върнете привлекателния външен вид на джантата на козината, както и да премахнете всякакви замърсявания, е необходимо да я почистите и измиете по специален начин.

Image

Как да се предотврати появата на замърсяване по ръба на козината

Ако току-що сте закупили яке или пухено яке и козината на качулката изглежда нова, няма да е на мястото, за да извършите превантивни мерки за предотвратяване на риска от замърсяване. Благодарение на проста процедура, козината ще ви издържи много по-дълго и ще запази презентативния си вид. Първо трябва да развържете козината от качулката, ако е възможно, и да я разнесете върху твърда повърхност, например върху маса.

След това навлажнете памучната подложка с алкохол и избършете ръба на качулката заедно и напред с бързи, енергични движения. Ако е необходимо, можете да повторите тази процедура още веднъж. След това оставете продукта да изсъхне. След като козината изсъхне, е необходимо да я сресвате с гребен или с четка с твърда купчина. След такова лечение с алкохол козината ще стане лъскава, пухкава и ще запази първоначалната си свежест по-дълго.