Logo decormyyhome.com

Как да нанесете WD-40 грес

Как да нанесете WD-40 грес
Как да нанесете WD-40 грес

Видео: Как да сменим преден макферсон на OPEL ZAFIRA-B 2 (A05) (ИНСТРУКЦИЯ AUTODOC) 2024, Юли

Видео: Как да сменим преден макферсон на OPEL ZAFIRA-B 2 (A05) (ИНСТРУКЦИЯ AUTODOC) 2024, Юли
Anonim

Хората наричат ​​WD-40 "wedeshka". Отначало този продукт се използва за облицоване на космически кораби срещу корозия. Сега тя може да бъде закупена в почти всеки супермаркет. Формула WD-40 е строго пазена тайна. WD-40 може да се използва за смазване на ръждиви панти, разхлабете гайки и брави за размразяване. В допълнение, това чудо средство може да помогне в други житейски ситуации.

Image

Инструкция за употреба

1

С WD-40 можете лесно да разделяте стъклени чаши. Често се случва очилата да са задръстени здраво и когато използвате сила, можете просто да смачкате тънко стъкло. Трябва да напръскате малко WD-40 и да изчакате, докато веществото проникне в празнината. Сега можете лесно да отделите чашите, които след това трябва да се измият добре.

2

WD-40 ефективно се справя с хлебарки и насекоми. Това вещество отблъсква нежеланите гости. Просто трябва да напръскате спрея върху первази на прозореца, рамки, вентилационни решетки и врати. Направете тази процедура възможно най-внимателно. Необходимо е да не вдишвате продукта и да бъдете изключително внимателни, ако в къщата има малки деца и животни.

3

С помощта на WD-40 можете също да премахнете пръстена от пръста си. Няколко капки лубрикант са достатъчни и залепеният пръстен лесно ще се изплъзне от пръста ви, без да причинява болка.

4

WD-40 ще ви помогне да премахнете дъвката от косата. Прилепването на дъвка към косата ви е истински кошмар, но WD-40 ще ви помогне да се справите с тази неприятна ситуация. Когато пръскате, не вдишвайте продукта и избягвайте контакт с очите. След известно време дъвката може лесно да се отстрани от косата.

5

Това чудо средство ще помогне за ефективно премахване на драскотини и ожулвания от пода. Нанесете тънък слой WD-40 и след това почистете надрасканите места с четка.

6

За почистване на тоалетната, най-добрият инструмент просто не може да бъде намерен. Достатъчно е да напръскате тоалетната, а след това да вървите по замърсената повърхност с четка. Отлаганията от варовик и сол ще изчезнат без следа.

7

WD-40 помага да защитите обувките от влага. Този продукт действа като бариера за проникването на течности, но преди да нанесете спрея върху обувките, трябва да го тествате на малка площ, тъй като някои материали WD-40 могат да повредят.

8

С помощта на този инструмент можете да възстановите регистрационните табели на автомобила и да ги защитите от ръжда. Нанесете WD-40 върху чиста повърхност и след това го избършете добре.

9

За да предотвратите замръзване на прозорците в студения сезон, трябва да използвате WD-40 и тогава дори при най-силна слана прозорците няма да замръзнат.

10

Ако обработите корнизите WD-40 и усамотените места под покрива, където оси обичат да строят гнезда, тогава тези опасни насекоми никога няма да отидат там.

11

WD-40 ефективно премахва следи от лепило. Уникалната формула на продукта дори се справя с много силни адхезивни състави.

12

С WD-40 следи от екскременти могат да бъдат отстранени от вдлъбнати подметки. Достатъчно е да напръскате продукта върху подметката и да оставите няколко минути, след което изплакнете обувките под течаща вода.