Logo decormyyhome.com

Как да примамвам щастие и късмет в къщата

Как да примамвам щастие и късмет в къщата
Как да примамвам щастие и късмет в къщата

Видео: Къщата ви ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОВА. Преглед на модерен дом | Красиви къщи, обиколка на къщата 2024, Септември

Видео: Къщата ви ТРЯБВА ДА БЪДЕ ТОВА. Преглед на модерен дом | Красиви къщи, обиколка на къщата 2024, Септември
Anonim

Нека 21-ви век в двора, нека знаменията и суеверията да загубят доминиращото си място в съзнанието на хората, но желанието да се намери щастие и късмет не е изчезнало. Скептиците винаги ще намерят нещо, което да възрази срещу вярванията, но те предпочитат да не им противоречат. Здраве, богатство, любов, топлина и комфорт, трябва само да посочите пътя към вашия дом.

Image

Привличането на късмет в дома и живота ви е лесно, не изисква специални умения и знания. Всичко, което трябва да запомните - късметът обича самоуверени хора, смели, честни и работливи. Малко вероятно е нещо светло да влезе в къщата на човек, който седи бездейно, гледайки часовника си, в очакване на това много щастие.

подкова

Този талисман е един от най-известните и широко разпространени. Самият символ отдавна е свързан с щастието повече, отколкото с копитата на кон. Самата подкова се променя с течение на времето, тя вече не е ръждиво парче метал, грубо приковано с огромни пирони над косяка на входната врата. Онлайн магазините са готови да предложат подкови с различни размери и цветове, с или без надписи, обикновени и дори дизайнерски. Да изберете вариант по ваш вкус няма да е трудно.

Самата подкова символизира пълна купа, а на стената трябва да бъде разположена само с върховете нагоре. В друга позиция, визуално по-позната, подковата не само няма да донесе късмет на къщата, но дори ще допринесе за изхода на положителната енергия от дома.

Спазването чистота

Небрежно разпръснатите неща носят не само неудобство, но и застой в енергията на дома. Положителната енергия не обича каша, прах, мръсни съдове. Всичко това носи само отрицателно. Не е необходимо да подходите към въпроса за чистотата фанатично, достатъчно е всеки ден да отделяте малко време за чистотата и в апартамента ще има много повече усмивки.

Същото е със затъмнените стаи. Сменете завесите, пуснете повече светлина към къщата си. Настроението ще се промени към по-добро, а с него ще се подобри и цялостната енергия на жилищата.

Само положителни мисли

Мислите са наистина материални. Песимизмът винаги привлича неуспех, болест, убива хармонията. И обратно, положителните, оптимистични мисли ще привлекат повече положителна енергия, ще обогатят човека с увереност. Самоуверен човек винаги е успешен, щастието го следва и живее заедно с него.

Това не са празни думи. Обърнете внимание на атмосферата, когато посещавате песимистични, все недоволни хора. Неудобно, трудно. Много термини могат да опишат това неприятно чувство. Подобна атмосфера в къщата е само резултат от техните мисли.

Не съхранявайте счупени неща

Старите мебели, скърцащи, напомнящи за тяхното съществуване, винаги се отразяват негативно върху цялостната атмосфера на хола. В повечето случаи няма да загубите нищо, като се отървете от тях. От друга страна, всяка нова мебел е в състояние да внесе само положителни нотки в общата енергия.

Примирете брауни

Няма значение колко вярвате в това създание. Чифт бисквитки с натруфен пипер и купа с мляко на тъмно, недостъпно място в апартамента няма да създаде проблеми и може да внесе хармония в къщата.

Щастието е субективно понятие, то е за всички. Радостта от прости неща, комфорт и чистота в апартамента, както и добри, положителни мисли, рано или късно тъкат паяжина, в която късметът ще падне.