Logo decormyyhome.com

Как да измиете козина върху сако

Как да измиете козина върху сако
Как да измиете козина върху сако

Видео: MAINTENANCE ON A NEW PLANTED AQUARIUM - THE FIRST 2 MONTHS - STEP BY STEP TUTORIAL 2024, Юли

Видео: MAINTENANCE ON A NEW PLANTED AQUARIUM - THE FIRST 2 MONTHS - STEP BY STEP TUTORIAL 2024, Юли
Anonim

Идва време, когато сакото трябва да се пере. В този случай трябва да помислите - ако продуктът е с козина, той се почиства отделно. Има няколко начина за това.

Image

Ще ви трябва

  • - шампоан;

  • - трапезна сол;

  • - амоняк;

  • - вода;

  • - нишесте;

  • - бензин.

Инструкция за употреба

1

Първо, разкопчайте гарнитурата на козината от продукта, ако е възможно. На много продукти яките се прикрепват благоразумно с ципове или нитове.

2

Ако подстригването на козината е без видими примеси, тогава всеки шампоан за коса е перфектен като почистващ препарат. Измийте продукта с топла течаща вода, като добавите малко от този състав. След това изплакнете добре козината.

3

Изсушете го на хоризонтална повърхност с кърпа предварително, така че да абсорбира излишната влага. Комбинирайте добре изсушения продукт с гребен. Движете се първо срещу посоката на купчината, а след това в посоката.

4

Ако козината върху якето с видими мазни петна, след това го почистете със специален разтвор. За да направите това, ще ви е необходима трапезна сол (2 чаени лъжички), амоняк (1 чаена лъжичка), вода (1 чаша). Смесете добре тези компоненти.

5

Нанесете директно върху зоната на замърсяване. След 30-40 минути измийте целия продукт с топла вода, като добавите малко шампоан. Изсушете козината и на хоризонтална повърхност, в добре проветриво място.

6

Смес от бензин и нишесте е не по-малко ефективен при видими замърсявания по козината. Смесете тези компоненти, докато се получи кремообразна консистенция. Нанесете сместа директно върху желаната зона.

7

След като нишестето абсорбира замърсяванията и мазнините, а бензинът се изпарява, срешете останалата част от продукта с гребен. Повторете тази процедура, ако е необходимо. След като отстраните всякакви видими замърсявания, измийте продукта с малко шампоан. Изсушете добре козината и сресайте.

8

Ако не можете или не искате сами да измиете козината върху якето, дайте на продукта химическо чистене. Там опитни специалисти, след като са проучили степента на замърсяване и материал, ще изберат необходимия състав за почистване. Така след няколко дни ще получите отличен резултат.