Logo decormyyhome.com

Как да използвате вода за уста у дома

Как да използвате вода за уста у дома
Как да използвате вода за уста у дома

Видео: Remove unwanted hair permanently at home in 3 days with Lemon Home remedy / facial hair removal mask 2024, Септември

Видео: Remove unwanted hair permanently at home in 3 days with Lemon Home remedy / facial hair removal mask 2024, Септември
Anonim

За да поддържате зъбите си бели и силни и да дишате свежо, трябва да се грижите за устната си кухина. В банята трябва да присъстват паста за зъби, качествена четка, зъбна нишка и препарат за изплакване. И ако с четка и паста всичко е повече или по-малко ясно, тогава много хора отказват да изплакнат, смятайки използването им за ненужно. Изплакващите се различават по цена и обем, производител и т.н., но те са почти идентични по състав. В допълнение към обичайната употреба на вода за уста, течността може да се използва и не съвсем по предназначение и тогава ще се превърне в истински помощник в борбата за красотата и здравето на тялото.

Image

За да придадете на косата копринена и блясък, за да се отървете от повишеното съдържание на мазнини и пърхот, можете да изплакнете косата си с вода за уста, разредена с вода в съотношение 1: 1, като същевременно използвате собствен шампоан, няма нужда да я сменяте.

За да придадете на ноктите здрав и чист вид, периодично ги избърсвайте с тампон или памучна подложка, навлажнена с препарат за изплакване. Ако гъбички са се заселили върху ноктите, разтвор, приготвен от помощ за изплакване и 9% оцет, смесени в равни пропорции, ще помогне в борбата срещу него. Този разтвор навлажнява тъканта и прави компреси през нощта.

Изплакването на устата може да се използва като дезинфектант, например за обработка на прибори за хранене, четки за зъби или самобръсначки. За дезинфекция желаният артикул се поставя в чаша или малък буркан, напълва се с препарат за изплакване и се оставя за една нощ.

Средството за изплакване ще ви помогне да премахнете неприятните миризми. Например, в кошче между кофата и торбата можете да поставите парцал или памучна подложка, навлажнена с приятно миришеща течност и миризмата на отпадъците няма да е очевидна. Чифт капачки за помощ за изплакване, изсипани в тоалетната чиния преди лягане, ще помогнат за почистване и освежаване на водопровод не по-лошо от специален инструмент, най-важното, не забравяйте да източите водата сутрин и да измиете тоалетната с четка. Средството за изплакване също премахва миризмата на риба, чесън, билки и др. От дланите.

Можете да използвате препарат за изплакване като антисептик за лечение на малки рани и драскотини, синини и синини, а също така облекчава сърбежа след ухапване от насекомо.

Можете да удължите живота на букет във ваза, като добавите няколко супени лъжици помощно средство за изплакване във водата, обаче, той не трябва да бъде прекалено ароматен, за да не забравите естествената миризма на цветя.