Logo decormyyhome.com

Как да почистите изкуствената кожа

Как да почистите изкуствената кожа
Как да почистите изкуствената кожа

Видео: Как да различим обувките от изкуствена кожа от обувките от естествена кожа? 2024, Юли

Видео: Как да различим обувките от изкуствена кожа от обувките от естествена кожа? 2024, Юли
Anonim

Изкуствената кожа като цяло е устойчива на петролни и водни петна, алкохол, основи и замърсявания. Но за да може продуктът да ви служи дълго време, трябва редовно да се грижите за него. Почиствайте изкуствената кожа лесно, основното е да следвате прости правила и препоръки.

Image

Инструкция за употреба

1

Незначителните примеси от изкуствена кожа могат да бъдат отстранени с разтвор на амоняк или обикновен почистващ препарат. За да направите това, навлажнете мека кърпа или гъба в разтвора и почистете замърсената зона. След това изкуствената кожа трябва да се избърше суха, тъй като водата може да причини повърхностно увреждане.

2

За да предотвратите появата на петна и замърсявания върху изкуствена кожа, след всяко почистване смазвайте повърхността със специални замърсявания и вода. Можете да закупите тези лекарства в специализирани магазини, просто бъдете внимателни, не забравяйте да прочетете инструкциите за употреба.

3

Запомнете: в никакъв случай изкуствената кожа не трябва да се почиства с препарати, съдържащи белина. Забранено е също така да се глади тази текстура.

4

Куфарчета и чанти за пране на синтетични тъкани. Моля, обърнете внимание: температурата на разтвора трябва да бъде около 30-40 градуса. Почистете продукта, за да не се намокри. Отстранете всички останали продукти с чиста влажна кърпа. В края на процедурата избършете продукта със суха памучна кърпа.

5

За да придадете на изкуствената кожа блясък, почистете я със специална гъба със силиконова импрегнация. Към днешна дата в магазините се представя голямо разнообразие от подобни продукти за различни текстури, както от плат, така и от кожа. Те са лесни за използване и за малко пари надграждате продукта си.

6

За да премахнете упоритите петна или мазните петна от изкуствена кожа, използвайте специални препарати за отстраняване на петна или откарайте продукта си на химическо чистене, където опитни специалисти могат да ви помогнат да се справите с проблема си.