Logo decormyyhome.com

Как да почистите значка

Как да почистите значка
Как да почистите значка

Видео: Как УВЕЛИЧИТЬ Память на Андроид БЕЗ РУТ | НИЧЕГО НЕ УДАЛЯЯ С ТЕЛЕФОНА 2024, Юли

Видео: Как УВЕЛИЧИТЬ Память на Андроид БЕЗ РУТ | НИЧЕГО НЕ УДАЛЯЯ С ТЕЛЕФОНА 2024, Юли
Anonim

Постепенно плаката на армейския пояс потъмнява и губи първоначалния си блясък. Може да се почисти с импровизирани средства, без да навреди на метала, защото е доста труден. Бъдете търпеливи, защото няма да имате толкова лесна работа.

Image

Инструкция за употреба

1

Вземете парче филц и малко GOI паста. Поставете пастата върху филца и започнете активно да полирате чинията с активни движения. Този метод е може би най-добрият вариант за връщане на първоначалния вид на армейска значка. Но ако има дълбоки драскотини, по-добре е да не използвате пастата, тъй като тя ще се запуши в тях и ще даде на продукта зеленикав цвят.

2

Опитайте се да почистите плаката с помощта на паста за зъби или прах. Нанесете малко количество паста върху мокра четка за зъби и разтрийте продукта добре. След това изплакнете в хладна вода и избършете с мека кърпа.

3

Смесете водороден прекис в съотношение 50/50 с вода, добавете малко амоняк и потопете чиния в получения разтвор. Изчакайте около 7-12 часа, а след това просто измийте метала с гъба или четка за зъби и изплакнете под течаща вода.

4

Използвайте препарат за почистване на плаки за бижута. Купете го в магазина. Изсипете необходимото количество течност в малък съд и спуснете плочата в него за 5-10 минути. След това ще забележите, че тя започна да свети като нова без много усилия.

5

Сварете картофите и го извадете от водата. Потопете чинията в получения бульон и варете около 30 минути. След което отново ще бъде чист и лъскав. По същия начин можете да сварите продукта в разтвор на лимонена киселина (2 сашета на 300 мл вряла вода), но се уверете, че водата не изтича от съда, тъй като ще започне да се пени.

6

Дайте армейския плакет на бижутерийна работилница. Капитанът за номинална такса ще го изчисти от плака. Е, ако след почистване се затъмнява и потъмнява много бързо, тогава в метала има много микропукнатини. В този случай е по-лесно да се замени.

Обърнете внимание

Не използвайте агресивни киселини за почистване - плаката ще се окисли и ще стане черна. По-добре положете малко усилия и почистете продукта нежно.