Logo decormyyhome.com

Как да оборудваме лятна тераса в страната

Как да оборудваме лятна тераса в страната
Как да оборудваме лятна тераса в страната

Видео: Тераси и веранди в вили. Идеи за оригинален дизайн. 2024, Септември

Видео: Тераси и веранди в вили. Идеи за оригинален дизайн. 2024, Септември
Anonim

Лятната тераса може да бъде прикрепена към къщата или да се намира отделно на вашата земя. Добре е да прекарвате време в пиене на чай, разговор, среща с цялото семейство.

Image

Инструкция за употреба

1

Вземете мебели за тераса. За нея са подходящи дървени мебели в романски, класически, минималистичен, романтичен, еклектичен, традиционен или китайски стил. Всичко зависи от интериора на къщата и вашите лични предпочитания. Имайте предвид, че мебелите трябва да се комбинират със стените, пода на терасата, нейния таван или навес, ако има такъв. Купете удобни столове, маса, на която можете да пиете чай или да играете настолни игри, люлеещ се стол, диван. Мебелните елементи могат да бъдат направени независимо. Тогава вашата тераса ще придобие уникална идентичност.

2

Украсете терасата с текстил, стъкло и дърво. Можете например да окачите красиви завеси, подходящи за ситуацията, ако стаята има прозорци. Поставете интересни килими, подредете сладки дрънкулки на масите и рафтовете. В зависимост от вида на терасата и нейния интериор, настолните лампи и подови лампи могат да бъдат подходящи за нейното подреждане. Тогава ще бъде много удобно не само през деня, но и вечер. Закачете снимки на стените - портрети на членове на вашето семейство или летни пейзажи. Ако вие или вашите близки се занимавате с рисуване, поне на първоначално ниво, окачете свои произведения.

3

Добавете зелените. Поставете няколко саксии от стайни растения на терасата. Изберете растителност в съответствие с микроклимата на помещението. Ако в него има много слънце, можете да закупите анигозантос, бугенвилия, колеус или погонатеръм. Ако в пространството има сянка, купете есхинантус, цитомиум, драцена или спатифилум. Penumbra е обичана от растения като стрелеца, азалия, селагинела, стрептокарпус и много други. Ето защо, ако в стаята ви има малко слънце, изберете ги. Освен това можете да поставите нарязани вази и нарязани свежи цветя от вашия сайт.