Logo decormyyhome.com

Дизайн на гараж: Интересни опции

Дизайн на гараж: Интересни опции
Дизайн на гараж: Интересни опции

Съдържание:

Видео: ГАРАЖ МЕЧТЫ СВОИМИ РУКАМИ! ТЕПЕРЬ тут МОЖНО ЖИТЬ 2024, Септември

Видео: ГАРАЖ МЕЧТЫ СВОИМИ РУКАМИ! ТЕПЕРЬ тут МОЖНО ЖИТЬ 2024, Септември
Anonim

Ако вземете гаража не само като място за съхранение на вашия автомобил и инструменти и помещение за пенсиониране на стар боклук, но като равна част от вашия имот, която се нуждае от грижи, ремонт и достойнство, тогава можете да го направите удобна и интересна структура с минимални усилия.

Image

Дизайн на гараж с налични инструменти

Независимо от инвестираната сума, гаражът може да придобие както вътрешен творчески интериор, така и оригинална външна декорация. Опцията с нисък бюджет може да включва боядисване на измазаните стени с ярки, наситени цветове. Ако талантът на художника не е предоставен от природата, можете да се съсредоточите върху геометрични фигури, а липсата на асортимент от довършителни материали може да се компенсира, като се разрежда с бяла боя с един наситен цвят, получавайки няколко различни нюанса, които се съчетават перфектно помежду си. Плакати и плакати с изображение на автомобили или отразяващи хобитата или интересите на собственика значително ще оживят ситуацията.

За да съхранявате малки инструменти и консумативи, можете да изградите органайзер за стени от листове шперплат. Това е книга, чиито листове са свързани с бримки и лесно се преобръщат при търсене на необходимото нещо. Ще бъде удобно да съхранявате дълги тръби и летви в тръба, изработена от дебел картон и окачена от тавана. Картонената повърхност може да бъде боядисана в съответствие с околната среда, например под формата на ракета с космическата тема на дизайна на гаража. В комбинация с изображението на планети и звезди на страничните стени и лунен пейзаж отзад, цялостното впечатление от обстановката ще бъде невероятно.