Logo decormyyhome.com

6 начина да използвате течността за миене на съдове необичайно

6 начина да използвате течността за миене на съдове необичайно
6 начина да използвате течността за миене на съдове необичайно

Видео: торт КРАСНЫЙ БАРХАТ! Идеальные коржи. Подробно !КРЕМ ЧИЗ на СЛИВКАХ ! СБОРКА ТОРТА! RED VELVET cake 2024, Септември

Видео: торт КРАСНЫЙ БАРХАТ! Идеальные коржи. Подробно !КРЕМ ЧИЗ на СЛИВКАХ ! СБОРКА ТОРТА! RED VELVET cake 2024, Септември
Anonim

Искам да споделя необичайни начини за използване на течност за миене на съдове. Възможно е да сте чували за тях или дори да сте се опитвали да ги приложите на практика. Или може би ще бъде откровение за вас.

Image

Как да използвате течност за миене на съдове? Изглежда, че всичко е просто, разбира се, за да се мият чиниите. Оказва се, че това далеч не е така. Има няколко други начина за използване на този инструмент.

1. Течността за миене на съдове може да измие мивката в кухнята. Изваждаме защитната решетка от мивката, ако има такава, изсипваме нашия продукт, избърсваме го с гъба или парцал и измиваме всичко с топла вода. Получаваме чиста повърхност.

2. Ако имате мазнина на газовата печка, тя лесно ще се измие от почистващия препарат. Нанасяме течност или гел върху гъба, избърсваме печката, ако за кратко време оставим силно замърсяване и я измием с топла вода.

3. Течността ще помогне да се справите с мръсотията върху кухненските мебели. Ние правим разтвор на малко количество вода и няколко капки от продукта и избършете мебелите с него, можете да използвате бутилка със спрей. След нанасяне изчакайте малко и избършете на сухо.

4. Можете да използвате инструмента за приготвяне на течност за сапунени мехурчета. За да направите това, имате нужда от чаша вода, 50 мл. лекарства и чаена лъжичка захар. Добавете течността за миене на съдове, захарта във водата и разбъркайте. Това е всичко - можете да издухате балончета. За да направите мехурчетата по-силни и да не се спукат толкова бързо, може да се използва глицерин вместо захар (можете да го купите в аптека). Смесете всичко и извадете за един ден в хладилника.

5. Отстранете петна от повърхността на килима. Нанесете разтвора върху петното: чаша вода + супена лъжица течност. След това избършете тази зона със суха кърпа.

6. Ако внезапно установите, че сте изчерпали прах за пране и кладенецът не може да бъде отложен, намокрете прането с малко количество препарат за миене на съдове. Разбира се, този метод е само за миене на ръце, не е подходящ за машината, прекалено много пяне.