Logo decormyyhome.com

Изберете кафемашина за капсули: Nescafe, Tassimo и т.н.

Изберете кафемашина за капсули: Nescafe, Tassimo и т.н.
Изберете кафемашина за капсули: Nescafe, Tassimo и т.н.

Съдържание:

Anonim

Кафемашината за кафе е много удобно и лесно за употреба устройство, което ще ви позволи бързо и лесно да получите отлично сварено кафе. Много е важно да изберете подходящия производител, тъй като от това зависи не само функциите на самата кафе машина, но и разнообразието от кафе капсули, достъпно за вас в бъдеще.

Image

Принципи за избор на кафемашина за капсули

Те излязоха с капсулно приготвяне на кафе не толкова отдавна, в края на 70-те. Откривателят на технологията беше Nespresso (филиал на Nestle). Производителите на кафе на базата на капсули бързо спечелиха популярност в западните страни и не толкова отдавна се разпространиха в Русия.

В кафемашината с капсули можете да правите различни видове кафе, обикновено еспресо и ристрето, капучино, лате, американо. Когато избирате, не забравяйте да обърнете внимание на това какви напитки може да приготви кафемашината. По правило капсулна кафе машина се отнася до приготвянето на натурално кафе, но понякога можете да намерите кафе машини, които работят с моментална напитка. Въпреки факта, че капсулите обикновено са малко по-скъпи от обикновеното зърно или смляно кафе, те се консумират много по-икономично.

Кафесулките Nespresso Capsule

Предлагат се 19 вида капсули за приготвяне на кафе в машината за капсули Nespresso: няколко вида еспресо с различна сила, Lungo кафе, варианти с аромат, има дори безкофеиново кафе.

На пазара има няколко вида кафе машини на тази компания, цената им варира значително, в зависимост от производителността и какво може да се приготви на определено устройство. Една от най-популярните е машината Nespresso Lattissima - тя е миниатюрна и удобна кафе машина, върху която можете дори да направите шейк за кафе и мляко! Недостатъците включват трудността на почистването на устройството. Това е добър вариант за домашна употреба. Nespresso Essenza също е доста миниатюрна машина, а вкусът на еспресото в него, както казват специалистите, е почти перфектен. Устройството Citizen & Milk има специална технология за печене на мляко, като допълнително предимство на машината е възможността да се приготвят напитки в чаши за коктейли.

Кафемашина Dolce Gusto

Dolce Gusto е уникална машина за кафе на капсули, чиято цена е много по-ниска от аналозите на пазара, а капсулите за нея се различават по достъпна цена. Оригиналният дизайн и отличното кафе, което може да се приготви в това устройство, му осигуряват непрекъснато разрастваща се армия от фенове. Модно е да купувате точно този модел Dolce Gusto, който ви подхожда по отношение на мощност и характеристики.

Tassimo - кафе машина с дискове с форма на капсула

Кафе-машини Tassimo също са много популярни. Производител - Bosch. За устройствата на Tassimo има няколко вида кафе капсули с различни вкусове. За да приготвите капучино или лате, трябва да закупите допълнителни капсули с мляко. Между другото, кафемашините Tassimo са известни с това, че капсулите за тях имат необичайна форма - те са направени под формата на диск, поради което те също се наричат ​​T-дискове. Тасимо също предлага съоръжения за приготвяне на чай. Недостатъкът на кафе машина е, че е по-добре да поръчате капсули за нея в Интернет: те не винаги са в обикновените магазини.