Logo decormyyhome.com

Каква е особеността на гранитния под

Каква е особеността на гранитния под
Каква е особеността на гранитния под

Видео: R.A. Mashelkar: Breakthrough designs for ultra-low-cost products 2024, Юли

Видео: R.A. Mashelkar: Breakthrough designs for ultra-low-cost products 2024, Юли
Anonim

Специален стил в стаята ще помогне да се създаде гранитогрес. Този естествен камък е възможно най-практичен и елегантен. Полагането на гранитни подове в офис пространството започва с избора на лицева текстурирана повърхност. Тя може да бъде напълно полиран завършек.

Image

Такъв гранитогрес ще привлече вниманието на посетителите със своя огледален блясък, с отразяващи предмети. Полирането на гранитогрес ще покаже възможно най-много модела и цвета на камъка на подовата повърхност. Но е по-добре да не слагате такъв под в помещения с висока влажност, тъй като повърхността му може да стане хлъзгава, което е опасно.

Обработвайки гранит, можете да създадете гладка матирана повърхност. Тази опция много ясно очертава каменна шарка, която също перфектно украсява интериора на офиса. Шлифоването на гранит е задължително. Процедурата се извършва веднъж на шест месеца или година. Тя ще даде на пода свежест и красота, а също така ще направи повърхността по-малко хлъзгава.

Подобна процедура на смилане е много по-търсена в успешните офиси. Гранитните подове също могат да бъдат третирани по термичния метод, но в този случай повърхността няма да изглежда много добре. Доста забележими признаци на пилинг ще започнат да се открояват върху него.

Подът от гранит се полага с помощта на разреден разтвор, който се нанася върху предварително подготвена и почистена повърхност. С тази опция подовите плочи вече могат да бъдат полирани предварително. С друг метод на полагане се приготвя разтвор, без да се използва пясък.

На нея се полагат гранитни плочи, които не са шлифовани. Такъв гранитен под ще премине процедура на шлайфане в края на всички работи по полагане. Правилно поставеният гранитогрес в офиса ще продължи повече от едно десетилетие. Днес има много престижни фирми за ремонт, които могат да извършат висококачествен монтаж на гранитни подове във вашия офис.