Logo decormyyhome.com

Удобни идеи за съхранение

Удобни идеи за съхранение
Удобни идеи за съхранение

Съдържание:

Видео: 25 ИДЕИ ЗА УДОБНО и ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ 2024, Юли

Видео: 25 ИДЕИ ЗА УДОБНО и ЛЕСНО СЪХРАНЕНИЕ 2024, Юли
Anonim

Любителите на пазаруването вярват, че няма много неща, аксесоари, обувки и различни дрънкулки. Въпреки това, не всеки апартамент има място за съблекалня или повърхности за големи кутии. Има само един изход от тази ситуация: да проявите въображение и правилно да използвате всеки ъгъл.

Image

Как да организираме правилно гардероба?

Шикозни гардеробни стаи, където всички дрехи, аксесоари и обувки са красиво поставени на рафтове, често присъстващи в американски филми и телевизионни предавания. Един от значимите примери за модниците беше сериалът "Сексът и градът". Главният герой, журналистът Кери Брадшоу, имаше неустоимо желание за покупки, които заеха местата си в специална малка стая.

Днес момичетата внимателно изрязват метри, за да създадат своя собствена съблекалня. Различни фирми предлагат своите услуги за планиране на „място за нещата“ дори и в малки апартаменти.

Удобна идея за съхранение на голям брой неща са модулните системи. Монтират се директно върху стените, така че не заемат много място. Можете да скриете дрехите от любопитни очи с помощта на завеси. В някои интериори е обичайно да се оставя всичко на очи (например в скандинавския стил).

Ако има много малко място, изберете функционалния модул, който да съхранявате. Например днес има огледала, зад които са скрити закачалки за дрехи. И има място не само за якета, рокли и панталони, но и за обувки. И можете временно да съхранявате дрехи, като ги поставяте на обикновен стълбищ. По този начин, не е нужно дълго да мислите къде да поставите стълбата, полезна в домакинството.

Гардеробът може да се направи и по-функционален. За целта използвайте кутии, специални куки (можете да окачите чанти, колани върху тях), органайзери за плат с многобройни джобове. Прилагайки тази идея, можете да освободите много място и ще бъде по-лесно да поддържате ред в килера.