Logo decormyyhome.com

Удобно и ефективно почистване с новата стилна безжична прахосмукачка LG CordZero 2 в 1 с инверторен мотор

Удобно и ефективно почистване с новата стилна безжична прахосмукачка LG CordZero 2 в 1 с инверторен мотор
Удобно и ефективно почистване с новата стилна безжична прахосмукачка LG CordZero 2 в 1 с инверторен мотор
Anonim

Новата безжична прахосмукачка LG CordZero ™ с инверторен мотор и изискан дизайн внася повече комфорт и стил във вашия дом.

Image

Москва, 7 октомври 2015 г. - LG Electronics (LG) обявява старта на колекцията безжични прахосмукачки CordZero 2 в 1 с нов инверторен мотор на руския пазар. Стилните и още по-мощни модели CordZero 2 в 1 съчетават модерни технологии и дават свобода от проводниците, осигурявайки удобно и ефективно почистване не само в апартамента, но и извън него. В същото време, благодарение на изискания дизайн и разнообразие от ярки цветове, новите модели ще станат не само надежден асистент, но и стилен детайл от домашния интериор, допълвайки образа на своя собственик.

Image

Основната разлика на новата колекция CordZero 2 в 1 е „интелигентният“ инверторен мотор (Smart Inverter Motor), който осигурява още по-голяма смукателна мощност и качество на почистване в сравнение с моделите с конвенционален двигател. Освен това, благодарение на специалния си дизайн без традиционните въглеродни четки, които се износват по време на работа, този мотор ще издържи по-дълго от обикновените двигатели с четки. Следователно LG предоставя 10-годишна гаранция за работата си.

Сменяемите литиево-йонни батерии Dual PowerPack ™ осигуряват дълъг живот на батерията за CordZero ™ 2 в 1 с инверторен мотор - до 60 минути в режим на стартиране на захранването и до 40 минути в максимален режим, при условие че и двете батерии са напълно заредени. В същото време е много лесно да се контролира нивото на батерията благодарение на яркия светодиоден индикатор върху тялото на прахосмукачката.

Image

Специално разработената четка Anti-Tangle Brush ™ за навиване на коса и вълна ви позволява да не се притеснявате повече от почистването след почистване. Той свежда до минимум заплитането на косата и косата на домашни любимци на четката, което прави почистването по-удобно.

Универсалността на CordZero 2 в 1 с инверторен двигател се постига чрез комбиниране на конвенционална вертикална прахосмукачка с преносим ръчен апарат, поставен в основното тяло. С помощта на ръчна прахосмукачка можете лесно да възстановите реда например в купето или вакуумираните мека мебел. В същото време вградената в него четка ще ви позволи бързо да извършите "точково" почистване на различни повърхности, без да губите време за смяна на дюзите.

CordZero 2 в 1 също е лесен и удобен за използване благодарение на ергономичната дръжка, която намалява натоварването върху областта на китката и лекото тегло от 2, 8 кг. Основната четка с ъгъл на въртене от 180 градуса и LED-подсветка позволява почистване на труднодостъпни и тъмни места под леглото и мебелите.

Новите модели CordZero2 в 1 с инверторен двигател вече са налични на руския пазар.

_________________________________________________________________________________

За LG Electronics

LG Electronics (KSE: 066570.KS) е световен лидер в производството на високотехнологична електроника, съвременни мобилни комуникации и домакински уреди. Компанията по целия свят има над 83 хиляди души в 128 клона. LG има четири подразделения: Домашни развлечения, Мобилни комуникации, Домакински уреди и въздушни решения и Компоненти на превозни средства, като общите продажби в световен мащаб от 2014 г. са 55, 91 милиарда долара (59, 04 трилиона спечелени от Южна Корея) през 2014 г. LG Electronics е един от водещите световни производители на плоски телевизори, мобилни телефони, климатици, перални и хладилници. Също така, LG Electronics е победител в ENERGY STAR Партньор на годината. За повече информация, моля, вижте www.lg.ru.

Всичко за LG Electronics Home Aplliance & Air Solution

LG Electronics домашен уред и въздушно решение е световен лидер в областта на домакинските уреди, климатиците и системите за качество на въздуха. Компанията създава крайни решения за дома на базата на своите водещи в индустрията ключови технологии. LG се стреми да подобри живота на потребителите по целия свят със своите внимателно проектирани продукти, включително хладилници, перални, съдомиялни, кухненски уреди, прахосмукачки, вградени уреди, климатици, въздушни почистващи и въздушни сушилни. работа, големи спестявания и популярни ползи за здравето. За повече информация, моля, вижте www.lg.ru.