Logo decormyyhome.com

Най-популярните марки хладилници

Най-популярните марки хладилници
Най-популярните марки хладилници

Съдържание:

Видео: Топ 10 на най-добрите дизелови двигатели с Common Rail. Субтитри! 2024, Юли

Видео: Топ 10 на най-добрите дизелови двигатели с Common Rail. Субтитри! 2024, Юли
Anonim

Хладилник е тази категория домакински уреди, която трябва да има във всеки дом. Сега те са дори в летни къщи и градински сгради, осигурявайки безопасността и свежестта на продуктите. Всеки производител се опитва да отговори на нуждите на клиентите и да разшири асортимента на своите хладилници, така че тези, които са доволни от качеството на своите продукти, винаги могат да изберат модел, подходящ за функционалност. Най-популярните марки включват хладилници, произведени в страните от ОНД, и вносни марки.

Image

Популярни марки хладилници, произведени в страните от ОНД

Напоследък популярността на украинската марка хладилници, произведени в Донецк - NORD нарасна значително. Благодарение на новите технологии и големите инвестиции, тя успя да установи производството на евтини висококачествени хладилници, за производството на които се използват екологични материали. Цялата гама от модели на тази марка се отличава с ефективност, ниско ниво на шум и надеждност. Компанията предоставя 5-годишна гаранция за всичките си продукти и в допълнение разполага с широка мрежа от сервизи, които осигуряват гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Когато избирате марката на хладилника, попитайте продавача за местоположението на сервизните центрове и гаранционните сервизи.

Качеството на беларуските хладилници се осигурява от дългогодишен опит и повишени изисквания за стриктно спазване на всички процеси на монтаж. Тази евтина марка по нищо не отстъпва на добре познатите европейски марки, но има недостатъци като високо ниво на шум и нисък клас на консумация на електроенергия.