Logo decormyyhome.com

Удължете живота на креватчето

Удължете живота на креватчето
Удължете живота на креватчето

Видео: Как да удължите живота на двигателя си | Съвети от AUTODOC 2024, Юли

Видео: Как да удължите живота на двигателя си | Съвети от AUTODOC 2024, Юли
Anonim

Черупките често ни помагаха, предпазвайки съня ни и го правейки по-удобен. Как да се грижим за сгъваемите легла и да удължим живота им? Ще става въпрос за френското сгъваемо легло.

Image

Инструкция за употреба

1

Ако чуете скърцане по време на работа на детското креватче, трябва да махнете матрака от него и да обработите всички съществуващи нитове с някои технически масла, след което да сгънете и разопаковате самия механизъм няколко пъти, така че поставената грес да се разпространи и да подобри механизма. Изпълнявайте тази процедура поне веднъж годишно.

2

В никакъв случай не пълнете креватчето със спално бельо или други неща. Ако е необходимо да сгънете креватчето заедно с матрака, направете това с дебелина на матрака не повече от 6 сантиметра.

3

Включете се в сгъване и разгъване на креватчето в центъра. Ако направите това, започвайки от краищата, мидата може да бъде неравномерна, което, разбира се, води до прекомерно износване.

4

За да правилно сгънете детското креватче, трябва правилно да поставите механизма в най-ниското му положение.

5

Никога не поставяйте и не поставяйте цялото тегло на тялото си само върху един пластмасов държач. Знайте, че оптималното натоварване на един притежател е максимум шестдесет килограма

6

Не използвайте този страхотен помощник като място за спорт, особено за деца. Нека имат малко тегло, те все пак компенсират теглото си със собствената си ярка активност и неконтролируемост.

7

Частта за крака също не е предназначена да седи върху нея, тъй като подобно действие създава особено голямо напрежение. Поради това краката обикновено се обръщат или тръбите се провалят. В такива случаи вашето креватче вече не може да бъде ремонтирано.

8

Също така не се препоръчва пълненето на креватчето, ако няма матрак, тъй като това е много вероятно да доведе до счупване на множество пластмасови дюзи.